Skip to content
Menu

FIMMA MADERALIA 2022

El gran retrobament del sector de la fusta del 29 de març a l’1 d’abril s’ha celebrat la 39a Fira Internacional de Materials, Tecnologia i Components pel Moble, Interiorisme i Projectes.
FIMMA MADERALIA 2022

El dimarts 29 de març va obrir portes la 39a edició de FIMMA + Maderalia a Fira de València. Ha estat una de les fires més esperades, ja que feia quatre anys que no se celebrava.  

Nosaltres com empresa distribuïdora del sector de la fusta de maquinària nova, maquinària d’ocasió, eines, ferramentes i ferreteria hi hem estat presents. 

Hem col·laborat com assessors i comercials a l’estand de dos dels nostres proveïdors: Prebena i Grass. 

Prebena, un dels partners més importants en eines pneumàtiques i compressors

Hem estat col·laborant i participant activament amb el muntatge de l’estand de la marca Prebena situat al Nivell 3 Pavelló 3 i estand E33 del recinte firal de la Fira de València. 

També amb l’atenció, assessorament i realització de demostracions en directe de la maquinària de la marca i totes les seves novetats per a tots els professionals que ens han visitat.

El feedback és molt positiu. La fira ha estat un èxit, cada dia hem atès a professionals molt interessats on hem argumentat i demostrat el funcionament de les eines pneumàtiques de Prebena.

El nostre objectiu era assessorar els visitants per trobar una solució personalitzada per les feines diàries de cada professional que s’apropava a l’estand. 

Al llarg de cada dia han passat nombrosos professionals, des de fusters fins a fabricants de mobles i instal·ladors, als quals hem pogut assessorar i resoldre tots els seus dubtes a l’hora de treballar amb les eines pneumàtiques de la marca Prebena com poden ser: grapadores, clavadores i compressors.

Com a primera novetat destacada, la presentació de la clavadora pneumàtica a bateria més potent del mercat gràcies a la col·laboració amb les bateries CAS.

La segona novetat destacable, és el compressor VITAS 100 AKKU per bateries CAS de 8 bar que permet convertir les clavadores en AKKU. Per potenciar la conversió a la llibertat de moviment, hem llançat una oferta especial relacionada amb la fira i que la mantindrem al llarg de tot el mes d’abril.

Si vols més informació sobre l’oferta especial de la fira del compressor VITAS 100 AKKU, contacta amb nosaltres, t’informarem i t’assessorarem de manera personalitzada. 

L’ambient de FIMMA MADERALIA era de plena fira comercial, ha estat molt dinàmic i participatiu, es respirava alegria pel retrobament del sector.

Tornar a retrobar-nos professionals distribuïdors i marques era necessari per poder comprovar de primera mà el funcionament de les novetats, eines i màquines i així poder veure totes les seves funcionalitats. 

Volem destacar l’interès i tendència que hem detectat: el traspàs dels professionals cap a la maquinària portàtil per guanyar en llibertat i qualitat de treball. S’ha prestat molt d’interès en les col·laboracions amb CAS i Metabo per guanyar en eficiència dels recursos i en llibertat de moviment de treball. 

Som els distribuïdors oficials de Prebena al centre, nord i est del territori espanyol

Com heu pogut comprovar, estem al dia de totes les eines i novetats de Prebena, ja que som el distribuïdor oficial a la majoria del territori espanyol. Per a consultes, demostracions i servei tècnic no dubteu en contactar amb nosaltres.

Estem a la vostra disposició per oferir-vos la millor atenció i servei en les eines i màquines de la marca Prebena.  

Amb aquesta col·laboració podem garantir un millor servei i una entrega més ràpida i senzilla a més de millorar l’atenció als clients, el servei i el servei tècnic i de postvenda. 

La col·laboració amb PREBENA a la fira ha estat un èxit, hem treballat plegats durant tota la setmana. Arran d’aquesta participació ens hem marcat un nou propòsit conjunt: establir una nova xarxa de distribució al territori espanyol per poder apropar-nos a vosaltres, els professionals i els nostres clients finals, per poder oferir un servei més ràpid i proper a cada ciutat. 

Grass Iberia, un dels nostres partners més rellevants en ferramentes i solucions de moviment per a mobiliari

Hem estat col·laborant activament amb l’atenció, assessorament i demostracions de tots els productes i novetats que ha presentat Grass situat al Nivell 3 Pavelló 1 i estand B45 del recinte firal de la Fira de València.

Les principals novetats destacables de la marca en el disseny de ferramentes i la seva concepció són: 

  • Nova Pro Scala, el calaix més versàtil de la marca i les seves noves aplicacions, com la sobre extensió de la guia que permet col·locar-hi cubells de residus o el frontal de vidre F8, per donar un disseny exclusiu al calaix. 
  • Kinvaro T-Slim, el nou sistema d’elevació de portes frontals. S’ha treballat perquè la ferramenta que permet l’elevació sigui gairebé invisible integrant-la al mobiliari. Aquesta innovació refuta la tendència actual d’obtenir solucions d’emmagatzematge amb armaris de paret superiors. 

El nostre objectiu era assessorar els visitants per trobar una solució personalitzada per les tasques de disseny de projectes i mobles, oferint millors solucions en ferramentes i noves possibilitats de moviment en mobiliari, sense deixar de banda la priorització del disseny. 

 

Grass Iberia aposta per un enfocament futurista i innovador, la seva estratègia és treballar per aconseguir ferramentes totalment integrades i tan estretes com sigui possible, de tan sols 8 mm,  per guanyar en disseny.

La tendència en les ferramentes i solucions en el disseny és la reducció de les seves dimensions i alhora la millora de les seves funcionalitats tenint en compte en tot moment el disseny visual de cadascun. 

Som els distribuïdors exclusius de GRASS a tot el territori català

La col·laboració amb GRASS IBERIA a la fira ha estat un èxit. Hem treballat en equip per poder atendre de la millor manera els visitants de l’estand per poder realitzar un assessorament personalitzat i alhora que poguessin comprovar de primera mà les funcionalitats de cada tipologia de ferramenta aplicada a mobiliari real. 

Arran de la col·laboració hem refutat la importància de continuar treballant la relació comercial per a poder oferir un millor servei i assessorament als nostres clients, formant-nos periòdicament amb les novetats que la marca llença al mercat. 

Els assistents han donat una molt bona resposta en les innovacions presentades i en la recerca de solucions pràctiques per millorar el seu dia a dia laboralment parlant.

Fusters, fabricants de mobles, instal·ladors, professionals de la reforma, constructors i arquitectes, tots ells venien amb molta il·lusió per retrobar-se amb normalitat a la Fira.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend