Skip to content
Menu

FIMMA MADERALIA 2024

Torna la fira internacional de materials, tecnologia, components, maquinària i eines pel sector del moble, fusteria, interiorisme i projectes.
BOIRA A FIMMA MADERALIA 24

Fimma Maderalia és la cita de referència per a tot professional, instal·lador, prescriptor, indústria del moble, fusters, interioristes i arquitectes. Té lloc del 14 al 17 de maig a Fira de València

Nosaltres com empresa distribuïdora del sector de la fusta en maquinària nova, eines, ferramentes, ferreteria i cuines hi participem tant amb maquinària com amb ferramentes i sistemes de moviment. 

Col·laborem com expositors i assessors tant amb SCM com amb Grass.

L’expositor d’SCM Dealer partners

Els distribuïdors oficials d’SCM en maquinària estacionària i semi estacionària per treballar la fusta de la península hem unit forces per exposar un estand de més de 400 metres quadrats per presentar les últimes innovacions i tecnologies de la marca italiana. 

Ens podreu trobar al NIVELL 2, PAVELLÓ 2, STAND C11

Us detallem la línia de maquinària i tecnologies que podreu trobar al nostre expositor Deal partner d’SCM

  • Màquines per fusteria: Nova si40 i Class si 400.
  • Seccionadores: Gabbiani p80.
  • Centres de treball CNC: Morbidelli m100 i n100.
  • Xapadores: Stefani X, Olimpic 300, me 35 i me40.
  • Solucions de perforat i fresat: Morbidelli cx110.
  • Calibradores i polidores: Dmc sd70.

Us esperem per a poder-vos descobrir com millorar la qualitat i eficiència en els processos de treball diaris al taller, us assessorarem de forma personalitzada segons les vostres necessitats i podreu veure el funcionament de les principals línies de maquinària i tecnologies. 

Per poder personalitzar encara més la vostra visita i assessorament, agrairem que parlem per programar la vostra visita. 

L’expositor de Grass

Estarem presents a l’estand de Grass al NIVELL 3, PAVELLÓ 1, STAND B54 com assessors comercials de la marca al territori. 

La innovació, sostenibilitat i l’experiència pels visitants és el pilar base de l’expositor de ferramentes i sistemes de moviment de Grass. Podreu descobrir les principals col·leccions i les innovacions a més de la visió del disseny i sostenibilitat en la indústria de la fusta.

Us detallem alguns dels productes més destacats de l’expositor:

  • El sistema de calaixos V8
  • La guia Dynaneo
  • El sistema de calaixos Nova Pro One

Si vols descobrir totes les novetats, només ens has de visitar a l’expositor de Grass. Per poder personalitzar la vostra visita i assessorament, agrairem que parlem per programar la vostra visita. 

Boira aposta per FIMMA MADERALIA 2024

FIMMA MADERALIA és una oportunitat per descobrir les innovacions en tots els àmbits del processament de la fusta, moble, interiorisme i arquitectura. 

Som entusiastes i apostem per Fimma Maderalia com un espai per connectar amb tota mena de professionals del sector, reforçar els lligams amb els nostres clients actuals aportant solucions personalitzades, presentar els nostres serveis i catàleg i entaular conversacions significatives per poder explorar noves oportunitats i col·laboracions.

Si voleu visitar FIMMA MADERALIA 2024 no dubteu a sol·licitar la vostra entrada gratuïta i a reservar cita amb nosaltres. Ens veiem a València!

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend