Skip to content
Menu

Oferim maquinària, productes, materials i serveis per fusters i ebenistes.

Representem les primeres marques del sector.

Boira, va néixer l’any 2011

 

La nostra meta és ajudar-vos a portar a terme els vostres dissenys i creacions proveint-vos amb tot allò que necessiteu per portar a terme tots els vostres projectes, ja sigui assortint-vos amb material, amb maquinària o amb serveis.

Som de fusta

Per pròpia experiència sabem tot el que necessiteu per a treballar la fusta. El nostre ofici és la fusteria per això us podem assessorar de primera mà en qualsevol tipologia de producte, eina i maquinària perquè satisfaci de la millor manera les vostres necessitats.

Treballem diàriament per intentar oferir-vos més i millor, adaptant-nos a les necessitats canviants i evolucionat conjuntament amb les tendències de mercat actuals. 

Vestim la fusta amb 3 branques

Oferim maquinària nova i d’ocasió, eines, ferratges, productes i materials per a fusters i ebenistes. 

A més de la venda i subministraments també oferim servei tècnic a domicili per a tots els nostres clients, ja sigui per instal·lar maquinària, reparar-la o per a fer controls preventius i revisions periòdiques. 

El correcte funcionament de les eines és clau per a poder portar a terme els projectes de fusteria i ebenisteria. Per aquest motiu també oferim el servei d’esmolat d’eines, instal·lació d’equips d’aire comprimit i equips d’aspiració. 

A Boira ho tenim molt clar

Creiem en les relacions humanes com a punt fonamental per a garantir l’èxit. És per això que en tot moment mantenim un tracte molt proper amb els nostres clients. Ja que vosaltres sou la nostra raó de ser, i la vostra satisfacció és també la nostra.

Per rebre assessorament en qualsevol tipologia de producte, eina o màquina contacteu amb nosaltres sense cap compromís, us atendrem de manera personalitzada amb molt de gust. 

Coneix el nostre equip

CEO - Comercial

Jordi

CEO – Comercial
CBO - Comercial

Santi

CBO – Comercial
CBO - Comercial

Xavier

CBO – Comercial
Compres i vendes

Xavier

Compres i vendes
Administració

Núria

Administració
Administració

Anna

Administració
Màrqueting

Jana

Màrqueting
Comercial

Juanjo

Comercial
Magatzem

Xavier

Magatzem
Magatzem

Gabi

Magatzem
Tècnic

Gabriel

Tècnic
Tècnic

Eloi

Tècnic
Tècnic

Gerard

Tècnic