Menu

BOIRA oferim maquinària, productes, materials i serveis per fusters i ebenistes.

Amb la representació de les primeres marques del sector.

Boira, va néixer l’any 2011

Treballem perquè les nostres instal·lacions, de 3000 metres quadrats, esdevinguin un “banc” de crèdit il·limitat, que posi a l’abast de fusters i ebenistes, tot allò que poden menester per poder elaborar amb garantia, tots i cadascun dels seus dissenys, sigui assortint-los amb material, o amb maquinària, o amb serveis.

Els nostres professionals, talment com el fuster o l’ebenista fa amb la fusta, modelen les relacions amb els nostres clients mitjançant un tracte proper i afectuós, sense escatimar en detalls, tanmateix, vosaltres sou la nostra raó de ser, i la vostra satisfacció és la nostra.

Som de fusta

Boira som els encenalls d’un ofici pràcticament ancestral, un pont entre el seu passat i el seu futur, que ostenta un objectiu principal, alimentar la vostra creativitat, a temps i folgadament.

Tanmateix, som fills de la Vall del Ges, un territori tradicionalment vinculat a la fusta, especialment al món de la torneria, i aquest fet, en certa manera, condiciona el nostre tarannà, i el nostre coneixement envers aquest món que, indiscutiblement, portem a la sang.

Vestim la fusta amb 3 branques

Us oferim màquines, eines, i ferratges, per ajudar-vos a apuntalar els vostres dissenys, i per vestir-los segons el vostre enginy.

Sí, també venem maquinària nova o d’ocasió, a mida de les vostres necessitats, o de les del mercat, i oferim servei tècnic a domicili a tots els nostres clients, ja sigui per fer una instal·lació, per fer una reparació, o per fer una revisió.

A més, a Boira, aspirem a tenir-vos contents, d’aquí que també us oferim serveis d’esmolat d’eines, serveis per instal·lar equips d’aire comprimit, i equips d’aspiració, o si esdevé necessari, assessorament per tenir-ho tot en regla i en correcte funcionament.

A Boira ho tenim molt clar

Volem que els arbres ens deixin veure el bosc, i per aquest motiu tot representant les millors marques del mercat, treballem diàriament per intentar oferir-vos més i millor. Sigui via relacions perennes o caduques, procurem en tot moment que els nostres clients se sentin realitzats i ben atesos.

Sabem per pròpia experiència que, “no es fácil dar en el clavo”, així que contacteu-nos sense cap compromís, i ben segur, que sortireu de dubtes.

Send this to a friend