Skip to content
Menu

Xylexpo 2022

Del 12 al 15 d’octubre s’ha celebrat XYLEXPO, l’exposició mundial de maquinària i tecnologia de la fusta i components per la indústria del moble al recinte de la fira de Milà.
Xylexpo 2022

El dimecres 12 d’octubre va obrir portes XYLEXPO. Ha acollit 280 expositors amb la tecnologia més avançada en maquinària, eines i accessoris per a treballar la fusta en tot el seu procés. Xylexpo 2022 ha estat tot un èxit, ha comptat amb més de 16 mil visitants únics, aconseguint un gran impacte al sector.

Aquest any encara s’ha celebrat una fira més gran, ja que XYLEXPO i 33.BIMU, l’exposició de màquines i eines per a treballar el metall, han unit forces per crear un gran esdeveniment per la tecnologia de la fabricació dels sectors de la fusta i metall. L’objectiu ha estat clar, centrar-se a obtenir la màxima atenció i participació tant per expositors com per visitants. 

 

Nosaltres, com empresa distribuïdora del sector de la maquinària per a treballar la fusta hi hem estat presents amb els nostres partners de confiança: SCM i Freud

SCM a Xylexpo 

SCM ha estat el gran protagonista de l’exposició d’enguany. Ha celebrat els seus 70 anys treballant i sent líder en la innovació en maquinària per a treballar la fusta. L’objectiu de celebrar la seva festa d’aniversari a Xylexpo ha estat per poder-ho compartir amb clients, distribuïdors i membres del grup. 

Aquest any l’estand d’SCM ha registrat un rècord d’afluència de visitants. Durant el transcurs de la fira, SCM ha presentat el seu ampli ventall de maquinària i les innovacions tecnològiques en programari i serveis digitals per optimitzar i automatitzar els processos de treball de cada taller i fusteria. 

Les innovacions i novetats més destacables de l’exposició d’SCM han estat les següents: 

SMART & HUMAN Factory

La nova visió de la fàbrica digital, connectada i integrada destinada a convertir tots els processos del taller de fusteria més eficients i sostenibles.

SCM presenta dues categories específiques per la indústria i per l’artesania. 

El grup presenta sistemes integrats de cel·les automatitzades, modulars i reconfigurables per la indústria 4.0. A més de sistemes robotitzats d’automatització integrats. 

 

SCM DIGITAL

Les diverses plataformes i serveis digitals integrats als processos de producció: 

  • EasyFlow 
  • Thundercut, optimitzador – seqüenciador de tall.
  • My SCM, el portal que dóna accés a diversos serveis de suport tècnic en línia i a la nova botiga online.
  • MES plug&play, per la gestió i control de la producció
  • IoT Maestro connect, permet analitzar dades i l’estat de les màquines per tenir-ne un control total.

En definitiva, les innovacions d’SCM presentades engloben tots els processos del sector de la fabricació i treball de la fusta: nesting, polit, premsat, seccionat, cantejat, muntatge, acabats, tancaments, processament de fusta massissa, esquadrat i embalatge.

SCM aposta per la digitalització i automatització dels processos de fabricació de fàbriques, indústries i tallers per aconseguir una indústria global 4.0. 

Freud a Xylexpo

Freud també va aprofitar l’avinentesa per celebrar el seu 60è aniversari a la fira. Freud és la marca especialitzada en la fabricació d’eines de tall. També és un dels nostres partners en eines i accessoris de tall per tallar fusta de totes tipologies. 

Les principals novetats presentades i destacables són:Xylexpo 2022 Freud tools

  • Les fulles de serra circulars per industrials “Lsb X” pel processament de panells. 
  • Les fulles de serra per a màquines portàtils adaptables a qualsevol marca. 
  • Freses de carbur massisses.
  • Broques de ranura en “V”.

Freud aposta per la recerca, innovació i el perfeccionament de les eines de tall per a cada tipologia d’aplicació i tipus de maquinària. 

Per nosaltres Xylexpo ha estat una gran oportunitat per conèixer de primera mà les innovacions en maquinària i accessoris i per poder construir i consolidar el teixit de relacions gràcies a la possibilitat de networking tant amb clients com amb distribuïdors i partners. 

En definitiva, valorem molt positivament l’exposició Xylexpo 2022.

Esperem que us sigui interessant el resum de l’exposició. Estem a la vostra disposició per assessorar-vos en totes les innovacions en maquinària, eines i accessoris per apostar per un taller automatitzat i 4.0. 

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend