Skip to content
Menu

Ulleres de protecció ocular

És molt important tenir en compte la seguretat ocular en la feina per tal de prevenir riscos i assegurar la protecció dels treballadors, i Pegaso ens ofereix els equips de referència en el sector.
PEGASO

És molt important tenir en compte la seguretat ocular treballant amb fusta per tal de prevenir riscos i assegurar la protecció dels treballadors.

La seguretat és un factor a tenir en compte als ambients i llocs de treball. La prevenció de riscos laborals es basa a intentar evitar riscos derivats de cada lloc de treball.

Un dels equips de protecció individual essencial treballant amb fusta són les ulleres de protecció i seguretat.

 

Riscos oculars en el treball amb fusta

Els principals riscos oculars treballant la fusta es poden classificar en dues tipologies.

  • Riscos laborals d’origen mecànic, impactes d’encenalls i trossos de fusta i partícules.
  • Riscos laborals d’origen químic o biològic, exposició a la pols de fusta, líquids i gasos.

Podríem parlar d’una tercera tipologia incloent el risc laboral per agents físics per l’exposició a les radiacions solars en instal·lacions, aquest podria ser el cas de constructors d’habitatges en fusta i la instal·lació de mobiliari de fusta a l’exterior.

Esmentats els principals riscos laborals en els treballs amb fusta, podem determinar que la millor opció per prevenir riscos oculars treballant és escollir una ullera de seguretat resistent, estanca i que protegeixi tota la zona ocular, protegint també la zona lateral.

 

Ulleres de protecció ocular PEGASO

A Boira tenim molt en compte la prevenció de riscos i la seguretat laboral, és per això que disposem de la distribució de PEGASO, les ulleres de protecció de referència als sectors industrials.

Pegaso és el fabricant de referència d’ulleres de protecció ocular als sectors industrials. Des de 1956 Pegaso ha continuat innovant en la protecció ocular en els diferents ambients de treball per garantir la seguretat a cada tasca diària en l’àmbit laboral.

“Vull unes Pegaso”, aquesta és la frase que es va popularitzar per referir-se a les ulleres de protecció ocular.  Esdevenint així, Pegaso, la marca referent en òptica de protecció.

ULLERES DE PROTECCIÓ PEGASO

 

Models Pegaso

Escollir el model ideal de protecció ocular es basa, en primer lloc, en determinar els riscos al qual estàs exposat al teu lloc de treball o a les feines diàries que fas.

En segon lloc, s’ha de determinar la salut visual del treballador segons les necessitats visuals del seu lloc de treball. Per aquest motiu, és molt important acudir a especialistes optomètrics per fer-ne la valoració i poder determinar-ne les necessitats individuals respecte a les tasques desenvolupades.

 

Ulleres de protecció graduades

Si necessites lents de correcció visual, en el moment de protegir-te en treballs de fusteria tens dues opcions.

Utilitzar ulleres de protecció sobre les teves ulleres graduades o encarregar unes ulleres de seguretat amb vidres graduats.

Les dues opcions són vàlides segons el tipus d’ús.

Des de Boira recomanem fer servir sobre ulleres en casos molt puntuals que es necessita la protecció; en canvi, per un ús continuat de les ulleres de protecció, recomanem fer ús d’ulleres de protecció amb lents graduades.

 

Com graduar les ulleres de protecció?

A Boira et posem fàcil el procediment de graduar les ulleres.

En primer lloc, has d’escollir la muntura que més s’adapti a:

  • Les teves necessitats de protecció segons les feines que fas habitualment
  • La teva fesomia i que et resulti més còmode 

El nostre equip comercial t’assessorarà segons les teves necessitats de protecció laboral i et deixarà provar la selecció dels models més adients.

Un cop escollida la muntura, tramitarem un volant electrònic per poder demanar hora a l’òptica més propera per realitzar l’examen visual i que el professional òptic-optometrista determini la lent més adequada per a cada persona treballadora.

Finalment, només hauràs d’esperar 1 setmana aproximadament  per poder recollir o rebre el teu equip individual de protecció ocular Pegaso i ja podràs utilitzar-lo per estar correctament protegit a la feina.

ULLERES DE PROTECCIÓ PEGASO

 

Pegaso és el nostre partner especialista en ulleres de protecció neutres, graduades i taps auditius a mida per la indústria.

Si vols prevenir els riscos laborals en els treballs diaris al taller, en instal·lacions o a la fusteria amb equips de protecció individual, només has de contactar amb nosaltres i sol·licitar el mostrari d’ulleres Pegaso.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend