Skip to content
Menu

L’Experiència BoiraCT ha estat un èxit

Més d’un centenar de visitants i més de 30 firmes expositores especialitzades del sector
EXPERIÈNCIA BOIRACT

El 15, 16 i 17 de juny hem obert les portes de Boira Comercial Tècnica per celebrar la 4a fira especialitzada en maquinària, eines i ferramentes per treballar la fusta amb la col·laboració d’SCM i Gremi Fusta i Moble.

L’experiència BoiraCT ha estat molt positiva. Més d’un centenar de professionals, ja siguin fusters, ebenistes, constructors, arquitectes i professorat especialitzat com particulars aficionats al treball amb fusta han visitat la fira al llarg de les 3 jornades. 

El feedback dels assistents ha estat molt positiu per l’organització, la quantitat d’expositors especialitzats, més de 30, i la varietat d’aquests. 

Podem afirmar que hem assolit l’objectiu de la fira, oferir una experiència global especialitzada en el treball de la fusta i acostar totes les innovacions i solucions del sector als nostres clients i professionals. 

“Venir a la fira ens ha permès conèixer Boira, tot el que ofereixen i tot el que podem menester al taller, instal·lacions i com poder millorar les nostres feines. ”

El format experiencial i demostratiu ha tingut molt bona acollida. Tant les demostracions de maquinària estacionària com portàtil, les eines, els suministres i els sistemes de ferramentes, adhesius, abrasius i l’expertise dels tècnics. 

L’espai Open House d’SCM 

SCM ha confiat en l’experiència BoiraCT per acollir el seu Open House de maquinària estacionària per treballar la fusta. 

Hem creat un espai exclusiu SCM per exposar i demostrar el funcionament dels diversos tipus de maquinària i les innovacions presentades recentment. 

Centres de treball compactes pel fresat i perforat, xapadores per l’encolat de cantells i serres escairadores i regruixadores. 

 

Sistemes d’aspiració i pintat per tallers

L’aspiració d’encenalls i pols de fusta és molt important pel correcte funcionament dels tallers. 

Durant les 3 jornades hem instal·lat diverses tipologies de sistemes d’aspiració de CORAL.

Aquests sistemes d’aspiració els hem instal·lat i combinat amb les màquines d’SCM per poder veure una instal·lació real de maquinària i sistema d’aspiració que podria tenir un taller. 

 

Presentació en exclusiva de la fresadora LO55 de Mafell

L’experiència BoiraCT ha tingut la primícia de poder acollir la primera demostració de la fresadora LO55 de Mafell. 

LO55 és la nova fresadora que acaba de llançar al mercat Mafell, tots els visitants han pogut veure el seu funcionament i característiques diferencials en directe i per primera vegada a tota la península.

 

Hem inaugurat l’exposició permanent de Boira Cuines

Com a novetat a Boira, disposem d’un espai d’exposició permanent del mostrari de colors i acabats de portes de BoiraCuines.

Aquest espai el posem a la disposició dels professionals per poder citar els clients i veure en real l’acabat i color de les portes en el moment d’escollir el color de les cuines. 

 

Taller infantil de talla amb fusta 

El dissabte 17 de juny s’ha celebrat el taller infantil “Bestioles amb potes”. 

L’Ainelda d’Art i Faig, ha ensenyat les tècniques de polit, tall, perforat i pintat perquè cada infant confecciones la seva pròpia bestiola amb eines i materials de fusteria. 

El taller ha tingut molt d’èxit, al llarg del matí s’han creat més de 20 bestioles diferents segons la creativitat de cadascun dels participants. 

Tant els més petits com els grans, han passat una molt bona estona. Creiem que celebrar el taller ha estat un encert per poder contribuir en apropar l’amor per la fusta i la fusteria als més menuts. 

El taller ha permès que els professionals que treballen amb la fusta poguessin visitar la fira amb família.  

 

Presentació de la guia Dynaneo de Grass Iberia

Grass Iberia ha presentat la nova guia Dynaneo per sistemes de calaixos a més dels diferents sistemes de frontisses i sistemes de moviment de calaixos i armaris. 

 

Inauguració de la instal·lació del sistema Syntesis d’Eclisse

Hem inaugurat la instal·lació permanent del sistema de portes enrasades Syntesis d’Eclisse. 

L’espai de la instal·lació ha tingut molta afluència, ja que permet mostrar el muntatge, els diversos sistemes i accessoris i l’acabat als clients i professionals.

També posem a disposició dels professionals aquesta instal·lació per poder citar els seus clients per poder veure els acabats reals del sistema. 

Nou acabat en tendència per complements d’armari

Adinor ha presentat els nous complements d’armari en l’acabat en tendència per excel·lència, l’acabat Antracita. 

L’espai consta de diversos muntatges d’armaris permanents per poder veure in situ el funcionament de cada complement, ja siguin pantaloners, penjadors, organitzadors…

 L’espai gastronòmic

Teniem clar que l’experiència BoiraCT havia de mantenir l’estil de Boira, és per això que les brases no han parat de funcionar al llarg de les 3 jornades per poder oferir una bona graellada de carn a l’estil Boira als assistents i proveïdors.

L’espai gastronòmic ha garantit i facilitat les sinergies i networking entre professionals, fabricants, tècnics i experts. 

 

Sense vosaltres no hauria estat possible 

Volem donar les gràcies a totes les persones assistents i visitants que s’han apropat a les nostres instal·lacions per viure de primera mà l’experiència BoiraCT i a tots els expositors, demostradors i tallerista per confiar en nosaltres.

També volem donar les gràcies i agrair als nostres col·laboradors SCM i el Gremi Fusta i Moble per apostar per l’Experiència BoiraCT amb l’Open House de maquinària i la difusió i recolzament especialitzat dins el sector. 

L’esforç de tot l’equip de Boira per poder organitzar i tirar endavant la fira ha estat recompensat amb aquests exitosos resultats. Aquest fet ens incentiva a seguir treballant per poder oferir més experiències especialitzades i solucions innovadores per a poder cobrir les necessitats de tots els nostres clients. 

Finalment, volem tornar a donar les gràcies a tots els visitants, partners i col·laboradors per fer possible l’Experiència BoiraCT. 

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend