Skip to content
Menu

La cartera de serveis de Boira

Donem un servei integral a fusters, ebenistes, constructors i professionals que treballen la fusta.
Serveis Boira

La nostra meta és ajudar-vos a portar a terme els vostres dissenys i creacions proveint-vos amb tot allò que necessiteu; ja sigui assortint-vos amb material, amb maquinària o amb serveis.

Els nostres serveis es caracteritzen per la personalització, professionalitat i qualitat. 

Instal·lem maquinària nova i d’ocasió, oferim servei tècnic de manteniment i reparació, instal·lem aspiracions i sistemes d’aire comprimit i oferim servei d’esmolat d’eines de tall; a més del dibuix i pressupost de cuines per a professionals.

Serveis en maquinària

Comptem amb un equip de comercials i tècnics experts en maquinària per treballar la fusta que garanteixen un assessorament i servei tècnic al llarg de la vida útil de tota maquinària estacionària, compressors, maquinària portàtil i eines.

 • Instal·lació i posada en marxa de maquinària nova i d’ocasió
 • Retirada de la maquinària antiga
 • Reparacions i servei tècnic
 • Manteniments i controls preventius
 • Manteniment anual de compressors, equips d’aire comprimit i xapadores. 

En Gabriel, l’Eloi i en Gerard són els nostres tècnics especialistes en reparacions de maquinària per treballar la fusta, ja sigui mecànica industrial, hidràulica, pneumàtica, electrònica, elèctrica o de programació.

Servei d’esmolat d’eines de tall

Treballar amb les eines de tall correctament afilades garanteix millors acabats de treball i la protecció dels treballadors. 

Boira Esmolat és el servei professional d’esmolat d’eines de tall. Esmolem fulles de serra circulars, broques, freses i xamfranadors. 

Hem creat un nou sistema millorat de gestió de l’esmolat per a garantir un servei més directe, ràpid i amb els més alts estàndards de qualitat.

Serveis per tallers 

L’equipament i distribució del taller de fusteria és essencial per a poder treballar de forma òptima.

Som especialistes a redissenyar tallers per aconseguir una millor dinàmica de treball i aprofitament de l’espai a més de l’optimització dels sistemes d’aspiració, d’aire i calefacció. 

 • Aspiracions industrials

  Els tècnics de Boira, són especialistes en instal·lar sistemes d’aspiració industrials nous i en renovar i adaptar els sistemes existents per obtenir una millor eficiència de treball i de l’espai.

  Avaluem les necessitats de cada client i el sistema existent per poder planificar i instal·lar les solucions òptimes per l’aspiració segons l’espai, maquinària i previsió d’ampliació.

  Sabem que invertir en un sistema d’aspiració és una gran decisió. És per això que t’acompanyem en tot el procés. 

 • Sistemes d’aire comprimit i filtració

  Els nostres tècnics també s’encarreguen de la planificació, disseny i la instal·lació de tota la xarxa d’aire comprimit.
  Estudiem i planifiquem el millor sistema, instal·lació i xarxa d’aire comprimit i fluids per abastir les necessitats de treball tenint en compte l’eficiència òptima de tots els recursos. 

 • Sistemes de calefacció industrial
  Els nostres tècnics s’encarreguen d’assessorar-te i d’instal·lar sistemes de calefacció industrials per escalfar el teu taller o nau.
  Analitzem les necessitats calorífiques i l’espai a escalfar que necessita cada client per presentar una proposta acotada i personalitzada. També tenim en compte la sostenibilitat i el reaprofitament dels excedents de fusta i encenalls que generen els tallers de fusteria per poder-los utilitzar com a combustibles per escalfar l’espai. 

Serveis en cuines

Boira Cuines és el servei personalitzat de disseny, dibuix i pressupost de cuines que oferim a tot professional del sector de la fusta i el moble, siguis fuster, muntador o instal·lador.

Creem dissenys únics per a satisfer les demandes dels vostres clients i que vosaltres només us encarregueu de presentar la proposta i del muntatge i acabats finals.

Nosaltres t’assortim amb tots els equipaments que requereixi el  projecte de cuina: mòduls de cuina, regletes, calaixos, portes, accessoris, armaris elevables, tiradors, goles, frontisses, encimeres, electrodomèstics, sòcols, portes, penjadors…

Treballem per satisfer ambdues parts tan instal·ladors, fusters i muntadors com els vostres clients.

El nostre objectiu és ajudar-vos a treballar de forma òptima i garantir el correcte funcionament de les instal·lacions, sistemes i màquines a més d’oferir-vos serveis i  assessorament personalitzat.

Hem dissenyat la cartera de serveis de boira que creiem que poden complementar el subministrament industrial i facilitar el vostre dia a dia tant al taller, a les instal·lacions com en l’atenció als vostres clients.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend