Skip to content
Menu

Maquinària estacionària i taller a l’Experiència BoiraCT

Les novetats de la 4a edició de la fira especialitzada en maquinària, eines i ferramentes per treballar la fusta.
FIRA BOIRACT

Boira Comercial Tècnica obra les seves portes del 15 al 17 de juny per celebrar la fira especialitzada del sector de la fusta amb exposicions i demostracions tècniques amb els professionals de les principals cases de maquinària, eines i ferramentes que oferim. 

Com a principals col·laboradors podem destacar SCM i el Gremi Fusta i Moble.

Comptarem amb l’exposició i demostració de maquinària estacionària d’SCM

La maquinària estacionària és essencial als tallers de fusters, ebenistes i constructors per poder treballar la fusta. 

SCM és el principal partner de maquinària estacionària de Boira Comercial Tècnica. 

És per això que gràcies a la col·laboració d’SCM podem garantir l’exposició i demostració tècnica del funcionament de maquinària estacionària d’última tecnologia. 

SCM és el fabricant líder mundial en el processament i producció de maquinària estacionària per a treballar diversos materials, dins d’ells la fusta.

L’experiència BoiraCT comptarà amb: Centres de treball i de perforat, Encoladores de cantells, Serres circulars i combinades. 

A continuació confirmem els models d’exposició i demostració que podreu trobar a la fira: 

  • El Centre de treball CNC Startech CN K és el Centre de treball compacte de 3 eixos únic en la seva categoria, permet realitzar qualsevol classe de fresat, decoració, gravat i creació de lletres o prototips 3D.

  • El Trepant Startech CN V és un trepant universal i de tall automàtic amb ganiveta integrada. Permet perforar de forma horitzontal i vertical a més de tallar en sentit X. 

  • L’Encoladora de cantells Olimpic 500 és la xapadora completa i versàtil de mida reduïda i alts estàndards de qualitat en el cantejat.

  • L’Encoladora de cantells me 35 és la xapadora completa d’altes prestacions i fàcil d’utilitzar. Permet processar panells sense necessitat d’aplicar cap classe d’acabat, permet incorporar el grup d’arrodonit i retastat. 

  • La Serra circular Class si x és la serra escairadora d’alta qualitat de tall, fluïdesa de moviment i alta seguretat. És el resultat personalitzable d’anys d’experiència en maquinària. 

  • La Serra circular Class si 400 ep és la serra escairadora programada per classe electrònica amb fulla basculant. Combina l’alta tecnologia amb una fàcil utilització. 

  • La Combinada universal minimax cu 410es és la serra única en la seva categoria per la precisió de treball amb les màximes prestacions i alta tecnologia.

  • Màquina d’obrar i regruixar senzilla, pràctica i amb alta productivitat. Els rodets de regruix es poden regular per aconseguir acabats impecables i precisos. 

Si esteu pensant a renovar la maquinària del vostre taller, no dubteu a venir a la fira per poder veure de primera mà el funcionament de les principals màquines estacionàries per treballar la fusta. 

A més de les exposicions i demostracions, comptarem amb especialistes que assessoraran personalment en qualsevol tipologia de maquinària que requeriu segons les vostres necessitats i treballs habituals que realitzeu. 

L’experiència Boira CT brinda l’oportunitat de poder conèixer de primera mà totes les novetats del sector de la fusta i el moble, des de maquinària estacionària i portàtil, tornilleria, ferramentes, sistemes de moviment, cuines en kit, parquets, poms, tiradors i molt més. 

Apostem per la digitalització del sector

Boira aposta per la digitalització de processos com a eina d’evolució del sector. És per això que hem desenvolupat la nova plataforma web de comerç electrònic B2B i B2C per facilitar la gestió diària i aprovisionament a tot professional: www.boiract.com

Aprofitem l’avinentesa i presentem la plataforma durant la fira. Destinarem un espai on presentarem la plataforma i mostrarem les seves funcionalitats. 

Com a professionals podreu sol·licitar-ne l’accés i aprofitar l’assessorament i guia en els primers passos dins la mateixa plataforma.

Organitzem el taller de talla infantil “Bestioles amb potes”

Intentem posar-ho fàcil a tots els professionals, és per això que si entre setmana no sabeu com tindreu la feina. Proposem que vingueu dissabte 17 de juny amb la vostra família. 

De les 11:00h a les 13:00h organitzem el taller de talla infantil d’Art i Faig “Bestioles amb potes”. 

Es tracta d’un taller infantil de talla en fusta on l’Ainelda d’Art i Faig ensenyarà a cada infant les tècniques de talla, unió, polit i acabat en fusta per poder crear el seu propi insecte de fusta segons la seva creativitat, imaginació i manya.

Aquest taller està indicat per infants de 5 a 12 anys. Cal comentar que poden participar infants de menys de 5 anys, tot i que hauran d’estar acompanyats en tot moment per un adult. 

Com a professionals del sector de la fusta creiem que és important ensenyar als més petits a treballar i estimar aquest material. 

Si voleu que els vostres infants participin en aquest taller de talla i creïn el seu propi insecte de fusta només heu de donar el vostre consentiment, com a tutors legals, i apuntar-los al formulari del taller de talla en fusta. 

Botifarrada a l’estil Boira

Com no podria ser d’altra manera, tindrem les barbacoes obertes en tot moment a l’espai de càtering de la fira perquè pugueu degustar un assortiment de carn a la brasa marca de la casa.

Aquest espai està concebut per garantir i facilitar les sinergies i networking entre professionals, fabricants i experts. A més d’agafar energies i poder compartir i parlar de les solucions en les diferents especialitats dins la fusteria.

 

La participació i activitats de la fira són gratuïtes

La participació en les activitats i la visita a la fira és totalment gratuïta

Si vols viure l’experiència BoiraCT i conèixer de primera mà totes les solucions que oferim, és imprescindible que confirmis la teva assistència completant les teves dades al senzill formulari de registre de la fira boiract 2023

T’esperem el 15, 16 i 17 de juny per Viure plegats l’experiència Boira Comercial Tècnica.

Si vols estar al dia de tots els expositors i demostradors confirmats, pots consultar-ho fent clic a la fira Boira CT 2023

 

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend