Skip to content
Menu

L’experiència BoiraCT

El 15, 16 i 17 de juny celebrem la 4a fira especialitzada en maquinària, eines i ferramentes per treballar la fusta a Boira Comercial Tècnica.
FIRA BOIRACT

Només queda un mes per obrir les portes de Boira Comercial Tècnica i celebrar l’Experiència BoiraCT.

Si ets professional del sector de la fusta i el moble, aquest és el teu esdeveniment. Inscriu-te ja gratuïtament a la fira BoiraCT 2023.

La proposta i programació està pensada per a tot professional que treballa amb la fusta. A més de la demostració i exposició de maquinària estacionària d’SCM per treballar la fusta, la presentació del nou B2B de Boira i el taller de talla infantil del dissabte; encara tenim més novetats! 

L’espai Boira Cuines 

Com a novetat d’enguany disposarem del nou espai Boira Cuines on centralitzem l’exposició de tots els processos del servei i acabats disponibles. 

Boira Cuines és el servei integral de disseny, dibuix i pressupost de cuines per a professionals que treballen amb la fusta.

Vine a conèixer Boira Cuines i a descobrir totes les novetats, els nous colors de portes, tecnologies, vitrines, mòduls en kit, parquets i acabats.

Grass Iberia presentarà DYNANEO

Al llarg de les 3 jornades, Grass Iberia presentarà el nou sistema de guies per calaixos, l’innovador Sistema de guies Dynaneo. 

Grass és el fabricant de sistemes de moviment de qualitat superior combinant la tecnologia, funcionalitat, confort, màxima qualitat i precisió a cada detall. 

Dynaneo és el nou sistema de guies que presenta Grass. Està compost per rodets de plàstic d’alta qualitat que combinats amb el raïl guia de nou desenvolupament garanteixen un desplaçament del calaix suau i amb la màxima estabilitat. 

Dynaneo és el sistema senzill, bo i econòmic de guies per calaixos

Les guies Dynaneo es poden combinar amb el sistema d’amortiment Soft-close per aconseguir el millor rendiment en sistemes de calaixos. També es poden combinar amb el sistema d’activació Tipmatic, integrat a la guia, per poder obtenir una obertura del calaix sense tirador. 

 • Capacitat de càrrega de 30 kg
 • Extracció total i parcial
 • Regulació de l’alçada i el lateral integrada
 • Muntatge per desplaçament

T’esperem a la fira per descobrir i provar l’innovador sistema de guies per calaixos Dynaneo.

Coral exposarà sistemes d’aspiració i cabines de pintat 

Comptarem amb l’exposició de la línia de sistemes d’aspiració Icon. Es tracta d’una gamma de sistemes filtrants sobre rodes d’alta eficiència per l’aspiració i filtració de corrents d’aire contaminat per pols i encenalls procedents de les diverses transformacions aplicades a la fusta.

 • Instal·lació còmoda a qualsevol entorn de treball
 • Manteniment senzill
 • Es pot equipar amb bosses filtrants o amb sistemes de neteja manuals o motoritzats
 • Unitat de filtrat fixa o mòbil d’alta eficiència que permet filtrar pols i encenalls de fusta. 

   

 • Unitat de filtrat modular amb motor integrat adequat per l’extracció i filtració de pols i encenalls de fusta. Compta amb la ventilació integrada i la neteja automàtica del maneguet. 

   

 • És la cabina seca que permet pintar contínuament peces grans i petites; incorpora ventiladors d’alt rendiment i permet ampliar les parets i sostre per optimitzar la velocitat d’aspiració. Està disponible en diverses mides per adaptar-se a qualsevol treball de pintat. 

   

Vine a conèixer els sistemes més optimitzats d’aspiració d’encenalls i pols de fusta pel teu taller i com optimitzar els sistemes de pintat a l’espai d’exposició de CORAL. 

Inaugurem la instal·lació permanent del sistema corredís invisible Syntesis d’Eclisse

Les instal·lacions de Boira Comercial Tècnica comptaran amb una exposició permanent de la instal·lació en format real de Syntesis Line, la solució en portes corredisses sense marcs exteriors i per portes abatibles enrasades a la paret d’Eclisse. 

 • Contramarc per portes corredisses encastades, sense acabat exterior. El contramarc s’integra totalment a la paret per aconseguir una síntesi perfecta entre tècnica i estètica i disseny.

   

 • Contramarc que permet instal·lar una porta abatible enrasada a la paret, sense cap decoració ni element. Permet camuflar les portes amb la paret esdevenint elements de disseny.

   

La combinació dels dos sistemes Syntesis Line Corredís i Abatible permet aconseguir resultats minimalistes i coherents de disseny. 

Vine a la fira per poder provar de primera mà el sistema Syntesis i veure el resultat final de la instal·lació. 

Comercial Maiquez exposarà les solucions en base epoxica 

Maiquez ofereix una gran varietat de solucions personalitzades en la reparació i l’acabat de la fusta.

Les solucions en base epoxica és una tendència que creix exponencialment en creacions i acabats de fusta. És per això que Maiquez exposa la creació d’una taula de 200 x 80 amb resines epoxiques. 

Comprova el resultat final de l’aplicació de les resines epoxiques per crear una taula de fusta i resol totes les teves preguntes i dubtes en l’aplicació de resines, reparadors i productes per l’acabat de la fusta. A més de conèixer la gran varietat de solucions de reparació i emplenat de fusta. 

L’accés a la fira és gratuït

La visita a la fira i la participació a les activitats és totalment gratuïta.

Confirma la teva assistència completant les dades al formulari de registre de la fira boiract 2023 i vine a viure l’experiència BoiraCT

Per estar al dia de tots els expositors i demostradors confirmats, pots consultar-ho a fira Boira CT 2023.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend