Skip to content
Menu

4a edició de la fira especialitzada de Boira Comercial Tècnica

Del 15 al 17 de juny torna la Fira Especialitzada del Sector de la Fusta de Boira Comercial Tècnica.
4a Fira Especialitzada de Boira Comercial Tècnica

Estem entusiasmats d’anunciar que tornem a organitzar la Fira Especialitzada del Sector de la Fusta de Boira Comercial Tècnica. 

Del 15 al 17 de juny obrim les portes i t’esperem a les nostres instal·lacions per viure l’experiència BoiraCT

Amb la col·laboració del Gremi Fusta i Moble, celebrem 3 jornades amb expositors, demostracions i els tècnics de les principals cases que distribuïm. A més de l’assessorament i guia dels nostres comercials. 

Treballem per posar a l’abast de fusters i ebenistes tot allò que puguin menester per poder elaborar amb garantia tots i cadascun dels seus dissenys i projectes, ja sigui assortint-los amb material, maquinària, ferramentes o serveis. 

L’objectiu de la fira és acostar totes les solucions que oferim als nostres clients i professionals que treballen la fusta. Creiem que la millor manera de conèixer les solucions en fusteria i ebenisteria que oferim és en primera persona i de forma pràctica. És per això que celebrem aquestes 3 jornades en les quals posem els professionals al centre perquè puguin provar de primera mà les solucions que oferim amb els nostres tècnics i partners a més de poder consultar i demanar assessorament tècnic. 

L’esdeveniment brinda la possibilitat de viure de primera mà l’experiència BoiraCT

Programació i Activitats

L’experiència BoiraCT es divideix en 3 jornades, totes elles comptaran amb exposicions i demostracions permanents de tots els nostres partners. 

El dijous 15 i el divendres 16 de juny la fira obrirà portes a les 09:00h i tancarà a les 18:00h i el dissabte 17 de juny obrirà a les 09:00h i tancarà a les 14:00h.

Cada jornada comptarà amb la participació dels partners expositors i demostradors a més d’oferir begudes i piscolabis per a tots els assistents. 

Novetats de la Fira

Enguany i com a gran novetat, podem anunciar la presentació oficial de la nova plataforma web B2B/B2C de Boira Comercial Tècnica a la fira. 

Hem desenvolupat una nova web i comerç en línia amb l’objectiu de facilitar la gestió diària d’aprovisionament i d’accés i gestió de la documentació necessària per als nostres clients.

Com a valuós professional important per Boira ens complau convidar-lo a provar la nova plataforma i sol·licitar l’accés a l’àrea privada durant els dies de la fira. 

La plataforma compta amb múltiples beneficis, permet accedir als articles amb els preus nets, la disponibilitat dels mateixos, fer comandes noves, carregar les comandes des d’Excel, replicar comandes anteriors, fer comandes ràpides, sol·licitar reparacions i servei tècnic i també descarregar la següent documentació: pressupostos, comandes, albarans i factures.

Si ja ets client de Boira Comercial Tècnica, escriu-nos per sol·licitar-ne l’accés i poder mantenir les condicions acordades. Si encara no ets client, pots sol·licitar l’accés o registrar-te directament a la plataforma. 

La nova plataforma web de Boira Comercial Tècnica ja és una realitat. 

Inscripcions per la Fira de Boira Comercial Tècnica 2023

Si vols viure l’experiència BoiraCT i conèixer totes les solucions que oferim és imprescindible que confirmis la teva assistència. 

Per poder confirmar l’assistència, només ha de completar el senzill formulari de registre Fira BoiraCT indicant les seves dades, el dia o dies que vindrà i si s’escau, requeriments especials com al·lèrgies o intoleràncies.

T’esperem el 15, 16 i 17 de juny a les nostres instal·lacions per viure l’experiència BoiraCT. 

Per estar al dia de tot el que passarà a la fira i els expositors i demostradors confirmats, pots visitar la pàgina de la fira BoiraCT 2023.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend