Skip to content
Menu

Boira Cuines

És el servei personalitzat que oferim de disseny, dibuix i pressupost de cuines.
Boira Cuines Logotip

Coneixes el nostre servei de Boira Cuines? Continua llegint perquè això t’interessa!

Treballem per facilitar i agilitzar el teu dia a dia al taller de fusteria. És per això que oferim aquest servei a tots els nostres clients que treballeu en aquest sector, sigueu fusters o instal·ladors. 

Nosaltres ens encarreguem de dissenyar, dibuixar i pressupostar la cuina perquè puguis presentar el projecte directament als teus clients. D’aquesta manera només t’has d’encarregar del muntatge i dels acabats que puguin requerir els mòduls de cuina o projecte. 

En què consisteix? És molt senzill!

Intentem posar-t’ho fàcil, només has de seguir aquests passos:

  1. Contacta amb nosaltres i demana el servei Boira Cuines
  2. Detalla les característiques tècniques de l’espai, estil, colors i requeriments que desitgen els clients en el projecte.
  3. Nosaltres ens encarreguem del disseny, dibuix i pressupost. Fem el pressupost de la cuina sense compromís.
  4. T’enviem el projecte dibuixat i pressupostat. Tu només t’has d’encarregar de presentar la proposta als clients. 
  5. Un cop presentada, si ho requereix, apliquem tots els canvis necessaris per a satisfer els desitjos dels clients. 
  6. Una vegada acceptada la proposta, demanem el material i te l’enviem allà on ens indiquis. Tu només t’has d’encarregar del muntatge del projecte. 

Comptem amb diversos estils d’acabat per a satisfer totes les demandes dels clients:

Estils Boira Cuines

Estem al dia en les últimes tendències d’estil i decoració de cuines

Per aquest 2022, les tendències que es preveuen en el disseny, planificació i mobiliari de cuines són les que detallarem a continuació:

  • Cuines obertes: Les cuines diàfanes i obertes a la sala d’estar han arribat per quedar-se. Són la tendència del moment.
  • Cuines monocolor: la tendència en decorar les cuines a un sol color, una paleta monocromàtica aporta caràcter a l’espai. En destaquen detalls com les aixetes en color negre mate o daurat. Els tons en tendència continuen sent la fusta i el blanc, i s’incorporen colors més foscos com el negre i el grafit.
  • Cuines minimalistes: Es busca un disseny de mobiliari elegant, línies rectes i amb portes llises i sense tiradors. Seguint aquesta tendència, es busca integrar els electrodomèstics al mobiliari perquè no quedin a la vista. 
  • Cuines pràctiques pel dia a dia: Es busca aconseguir un espai multifunció i versàtil on es pugui cuinar, menjar, treballar i descansar. Les barres amb tamborets alts o una petita taula per poder compartir espais i fomentar la interacció social dins les llars. 

 

Creem tota tipologia de dissenys i estils personalitzats per a cada cuina, el nostre objectiu és satisfer ambdues parts tu, l’instal·lador o fuster i els clients finals, fins i tot els més exigents. 

Parlem per començar a treballar junts? 

Comparteix a

Send this to a friend