Skip to content
Menu

La nova plataforma web de Boira Comercial Tècnica

La nova plataforma web de Boira Comercial Tècnica ja és una realitat.
Boiract.com

Boiract.com

Continuem apostant per la digitalització, és per això que hem desenvolupat una plataforma de comerç online amb l’objectiu de facilitar i agilitzar les tasques d’aprovisionament diari i la gestió documental.  

Hem desenvolupat la pàgina web pensant en vosaltres. És per això que hem creat un espai visual i molt intuïtiu per facilitar-ne la gestió. 

La plataforma permet accedir als articles amb els preus nets, la disponibilitat d’aquests, fer comandes noves, carregar les comandes des d’un document d’Excel, replicar comandes anteriors, fer comandes ràpides, sol·licitar reparacions i servei tècnic i també visualitzar i descarregar la següent documentació: pressupostos, comandes, albarans i factures. 

 

Les plataformes online de Boira Comercial Tècnica 

Actualment Boira compta amb 2 plataformes online: 

Es tracta de la pàgina web en la qual estàs navegant actualment, la que coneixies fins ara.

Aquesta encara estarà activa com a plataforma corporativa i informativa de Boira.

Continuarem generant i actualitzant els continguts, publicant noves entrades i articles al blog relacionades amb la fusteria, ebenisteria i sector.

Si vols estar al dia de l’actualitat i novetats, no dubtis a afegir-te a la llista de subscriptors. 

És la nova plataforma B2B / B2C que hem creat per vosaltres, els nostres clients. Progressivament, anirem incorporant més articles disponibles a la web perquè pugueu visualitzar gairebé la totalitat d’articles que oferim. 

Et convidem a visualitzar la plataforma, les seves funcionalitats i també a sol·licitar l’accés a l’àrea privada per poder gaudir de tots els avantatges. 

Funcionalitats de la nova plataforma web

A la part superior es poden trobar diferents enllaços d’interès, com les xarxes socials i la possibilitat d’enviar-nos un correu o posar-te en contacte. També es pot canviar l’idioma de la pàgina web de català a castellà i viceversa.

Boiract.com es concep al voltant dels avantatges de la zona privada de client, i per accedir, només s’ha de clicar el botó “Accedir al meu espai personal” a la part superior de la pàgina.

Boiract.com divideix els productes en 3 grans famílies: Maquinària, Ferreteria, i subministraments.

Aquestes 3 grans famílies es poden filtrar de forma més exigent mitjançant marca, referència de producte i nom gràcies a les eines avançades de cerca i accessos del menú desplegable.

Al peu de pàgina es pot trobar informació bàsica sobre Boira i el formulari de contacte per donar-te d’alta com a client o realitzar qualsevol consulta.

La zona privada

La zona privada permet la personalització de l’experiència de compra, ja siguin mètodes de pagament, adreces d’enviament i facturació o la capacitat de modificar les dades personals i contrasenya.

Boiract.com dona valor afegit agilitzant els tràmits de compra i centralitzant la gestió documental.

Comandes personalitzades

Boiract.com permet agilitzar l’aprovisionament, gràcies a les diverses funcions de comanda habilitades a la zona privada:

Comanda ràpida: Permet realitzar comandes fàcilment introduint les referències dels articles.

Comandes tipus: És un llistat amb els articles que se solen consumir habitualment. Per tramitar la comanda només s’han de seleccionar els articles que es desitgen

Importar comanda: Aquesta funció permet importar comandes des de fulls de càlcul

Comandes i devolucions: Llistat resum dels moviments: compres i devolucions. Permet visualitzar, repetir i cancel·lar els documents.

Els preferits

Boiract.com permet afegir qualsevol producte a un llistat d’articles preferits disponible a la zona privada, també es poden treure del llistat quan es desitgi. Amb un sol clic es poden afegir aquests articles a la cistella de la compra.

La cistella de compra

La cistella de compra permet afegir, eliminar i modificar la quantitat dels articles a demanar a més d’efectuar les comandes.

Una altra forma en la qual Boiract.com agilitza els tràmits habituals, és oferint l’opció de desar les comandes com a pressupost: Si encara no es vol tramitar la comanda, es pot desar com a pressupost per tramitar-ho més tard.

Sol·licitar Accés

Si ets client de Boira Comercial Tècnica i encara no tens accés a la zona privada, només has de contactar amb nosaltres i sol·licitar-ne l’accés per poder mantenir les condicions comercials que tens associades i començar a operar per la nova plataforma. 

Si encara no ets client, registrat i contacta amb nosaltres per programar una visita o registrat a la plataforma per gaudir de tots els avantatges.

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend