Skip to content
Menu

El projecte de fusteria a Boira Comercial Tècnica

Creiem i apostem en la creació de sinergies per aconseguir millors resultats.
Taller carpinteria Boira Comercial Técnica

En aquest sentit hem començat un nou projecte: una col·laboració amb GESTOOLS i ENCAIX.

Gestools

Gestools és la nostra botiga en línia, un projecte d’ecommerce que ofereix totes les eines i productes professionals per a la fusteria, ebenisteria i el bricolatge. Podeu trobar des de maquinària, eines de tall, abrasius, coles i adhesius fins a productes reparadors.

Taller Gestools

Encaix

Encaix és el projecte de creació i disseny de productes i mobles de fusta totalment personalitzats.

L’Alba i la Núria, dues dones emprenedores, són les responsables del projecte. 

“Encaix sorgeix de les ganes de dissenyar i fabricar producte personalitzat. Som una parella de fustera i dissenyadora que ens unim el 2018 per dissenyar principalment amb fusta. Compartint amb el client les seves necessitats i gustos intentem arribar al producte òptim i ideal.”

Taller fusteria

El projecte

Aquesta oportunitat d’unir forces no la podíem deixar escapar! 

És per això que hem cedit un espai de les nostres instal·lacions a Encaix perquè pugui establir-hi el seu taller i seguir dissenyant i creant productes i mobles de fusta totalment personalitzats a la demanda i gust de cada client. 

A més de col·laborar amb l’espai, proveïm a l’Alba i la Núria de tot el que puguin menester per a portar a terme amb garantia els seus dissenys, productes i creacions. Ja sigui assortint-les amb material, amb maquinària, amb serveis i amb tots els productes de la nostra botiga online ja siguin eines de tall, abrasius, coles, adhesius o productes reparadors.

Una combinació explosiva perquè surtin resultats i dissenys espectaculars!

Estem molt contents de presentar el nou projecte amb la col·laboració de Gestools i Encaix. Teniu ganes de veure processos, dissenys i resultats? 

Nosaltres absolutament sí!

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend