Skip to content
Menu

Treballs en alçada amb bastides i escales pràctiques, versàtils i movibles

Com a treballador sabem que és molt important la seguretat per treballs en alçada.
Andamio Tyrion Persum

Per aquest motiu des de Boira Comercial Tècnica confiem en PERSUM. La marca especialitzada en bastides i escales industrials d’alumini.

Dels seus productes en destaquem 3: una escala convertible en plataforma i dues bastides convertibles en escales, tots ells productes 100% segurs i fiables per poder treballar tranquils en alçada.

ESCALA MAGNA

Escala articulada d’alumini amb plataforma metàl·lica és un producte multifuncional que permet ser utilitzada en diferents posicions:

  • Escala en posició tipus A
  • Escala en posició inclinada
  • Escala en posició inclinada amb superfície de treball
  • Escala en posició de plataforma que ofereix una àmplia superfície de treball. 

Quan està en una posició inclinada, és possible aconseguir altures que moltes escales portàtils no poden assolir.

Com a característiques diferencials cal destacar: Les frontisses de bloqueig d’acer augmenten la funcionalitat, i els estabilitzadors ofereixen una gran estabilitat de treball.

BASTIDA TYRION

Bastida d’alumini convertible en escales, és fàcilment ajustable en alçada. Permet assolir altures de treball de fins a 2,90 metres.

Desmuntant la plataforma, les escales de 8 esglaons dels laterals es poden connectar entre si amb un sistema de frontisses ràpid i segur. D’aquesta manera, aquestes escales es poden usar en 2 formes diferents:

  • Escala en posició inclinada contra una superfície, fent ús d’un o dos trams.
  • Escala en posició de tipus A.

Aquesta escala en la seva forma extensible permet aconseguir altures de treball de fins a 4,41 metres.

Pel que fa a la bastida, l’alçada de la plataforma es pot canviar fixant la plataforma a l’esglaó requerit, aconseguint una altura de treball de fins a 2,90 metres.

BASTIDA BRANDON

Bastida multifunció d’alumini regulable en alçada i apte per a desnivells. Aquesta bastida presenta l’oportunitat de ser utilitzada de diferents maneres. Es pot utilitzar com dues escales separades llevant la plataforma. Aquestes escales es poden utilitzar com: 

  • Escales en posició inclinades d’un sol tram
  • Escales en posició  inclinades d’extensió de doble tram
  • Escales en posició de tipus A.

Pel que fa a la bastida, l’alçada de la plataforma es pot canviar fixant-la en l’esglaó requerit. A més, gràcies a les peces d’escala d’extensió ajustables, es pot elevar l’altura de la plataforma, aconseguint una altura màxima de treball de 4,60 metres. A més, cal destacar el punt diferencial que, els sòcols es fixen a la plataforma i eviten que els equips caiguin mentre es treballa. La bastida Brandon té un disseny lleuger, fort, segur i de llarga durada.

En definitiva, els productes Persum proporcionen seguretat en treballs en alçada a més de ser multifuncionals i versàtils pel fet que permeten adaptar les posicions per a cada tipologia de treball. 

Podeu trobar els productes a la nostra botiga en línia Gestools o contactar amb nosaltres per saber més detalls.

Presentats els 3 productes, quin s’adapta més a les vostres necessitats? 

Comparteix a

Send this to a friend