Skip to content
Menu

Solucions per preparar, tractar i protegir la fusta

CEDRIA, el nou partner de BoiraCT pels treballs d’acabat de la fusta.
CEDRIA SOLUCIONS ACABAT FUSTA

Davant del paradigma actual del paper de la fusta com a protagonista tant per la construcció i elements estructurals com per l’interiorisme i decoració. I les necessitats dels professionals d’obtenir solucions d’acabat sostenibles i més naturals. 

Apostem per treballar conjuntament amb CEDRIA, per poder distribuir productes d’acabat sostenibles i d’alta qualitat.

Aquesta col·laboració ens permet oferir als nostres clients solucions a totes les necessitats al llarg del procés dels treballs d’acabat de la fusta; fons i decapants, protectors, vernissos, lasures i esmalts.

CEDRIA, especialistes des de 1994 en la cura i tractament de la fusta

Es la marca de referència en productes altament tecnològics i pioners en la cura de la fusta que té en compte el medi ambient. 

Amb una filosofia i compromís clar amb el medi ambient. Des dels inicis desenvolupen tecnologies i productes eficaços que respecten la natura. 

És per això que aposten per la investigació per poder evolucionar i dissenyar noves solucions revolucionàries d’alt valor en el tractament de la fusta. 

Solucions a l’aigua per preparar, tractar i protegir la fusta

Els diversos tipus i espècies de fusta presenten diferents propietats que requereixen l’aplicació de productes específics. 

És important escollir el producte adequat per cada tipologia i necessitat que presenti la fusta per garantir un resultat estètic, alt rendiment i durabilitat. 

Oferim solucions per a les diverses necessitats que presenta el procés de treball i acabat de la fusta.

Solucions per preparar i tractar la fusta 

Com tot professional sap, per aconseguir que els seus treballs donin el millor rendiment tant estètic com de durabilitat, s’ha d’escollir la tipologia de fusta adequada per cada projecte i preparar-la perquè doni el seu màxim rendiment tant estètic com de durabilitat.

La fusta és un material natural que està en constant exposició a factors externs que poden malmetre les seves propietats. Per aconseguir resultats finals duradors, primer s’ha de preparar la fusta perquè mantingui al llarg del temps les seves propietats naturals i estètiques i d’aquesta manera evitar que agents externs ataquin i malmetin la fusta tant mecànicament com estèticament. 

Per poder preparar la fusta, disposem de: Fons d’imprimació tractants i protectors que protegeixen la fusta contra fongs i plagues i permeten regular la humitat i protegir-la de l’aigua; Selladors, massilles i resines per reparar esquerdes o desperfectes que presenti la fusta i decapants i renovadors.

Solucions per protegir la fusta

Una vegada s’ha preparat i tractat la fusta, aquesta s’ha de protegir i donar un acabat que realci la seva estètica natural i aconseguir el resultat final i estètica desitjada. 

Per poder aconseguir l’acabat desitjat, disposem de: Lasurs, vernissos i esmalts específics per tipologia de fustes tant per interior com exterior. 

Boira és el teu proveïdor de confiança en tot el que necessites en cada fase del procés del treball de la fusta. 

Treballem per poder oferir un servei integral i abastir als nostres clients amb tot el que puguin menester en cada procés del treball de la fusta. 

Si estàs interessat en les solucions per preparar, tractar i protegir la fusta, pots enviar-nos un missatge o contactar amb el teu comercial per rebre assessorament personalitzat. 

Comparteix a

Send this to a friend