Skip to content
Menu

10 anys de Boira

Estem molt contents i agraïts de poder anunciar que fa 10 anys va néixer el projecte Boira Comercial Tècnica.
Boira Comercial Tècnica 10 Anys

Des de l’any 2011 estem establerts a la Vall del Ges, Torelló.

Missió, Visió i Valors

Missió 

El nostre objectiu principal és proveir a fusters i ebenistes tot allò que puguin menester per a poder elaborar amb garantia, tots i cadascun dels seus dissenys, ja sigui assortint-los amb material, amb maquinària o amb serveis. 

Visió 

Representem les millors marques del mercat i sector. Treballem diàriament per intentar oferir-vos més i millor, adaptant-nos a les necessitats canviants i evolucionant conjuntament amb les tendències de mercat actuals. 

Valors

La nostra meta és ajudar-vos a portar a terme els vostres dissenys i creacions. 

“Professionalitat, Servei i Qualitat.”

 

El blog de Boira Comercial Tècnica

Comencem el blog amb una petita presentació de Boira perquè pugueu conèixer una mica millor el projecte. Periòdicament anirem publicant articles relacionats amb l’empresa, el sector, productes i la seva utilització, novetats, consells d’ús, notícies d’interès i molt més! 

La intenció de crear el blog és proporcionar un espai digital on poder parlar de fusteria, ebenisteria, bricolatge, maquinària i productes.

L’objectiu és crear la comunitat digital de Boira, aportar-vos valor compartint contingut interessant, fomentar el diàleg i aprendre entre totes i tots. 

Sí, volem la vostra participació en la conversa, sigui comentant o aprofundint en temes exposats com proposant nous temes a tractar. La idea és crear un espai inclusiu i participatiu on poder parlar conjuntament tant professionals com aficionats del món de la fusteria, ebenisteria i bricolatge.

Desitgem que els articles siguin del vostre interès i sobretot agrairem els vostres comentaris per aprofundir i comentar els temes exposats.

Si voleu estar al dia del contingut que anirem publicant, subscriviu-vos per rebre un correu electrònic de les noves publicacions i les novetats. Per la subscripció rebreu al vostre correu electrònic un detall de benvinguda. 

Finalment, us volem donar la benvinguda al blog de Boira Comercial Tècnica!

Comparteix a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend