Skip to content
Menu

Aïllament tèrmic de portes i finestres amb rivets

L’aplicació de rivets a les portes i finestres permet millorar l’eficiència energètica de vivendes i edificis comportant un clar estalvi a les factures.
Juntes goma finestres

Seguint amb la recuperació de portes i finestres per millorar l’aïllament, hem de parlar de com poder millorar les juntes dels tancaments recuperats. És per això que hem de veure més detalls dels Rivets per portes i finestres. 

Rivets per portes i finestres

Els rivets tèrmics són cintes de goma que es fixen entre el perímetre de la fulla de la porta o finestra amb la unió amb el marc. Aquests eviten l’entrada i fuga d’aire de les portes i finestres. També compten amb capacitat aïllant perquè estan dissenyats amb petites cambres d’aire que eviten que es transmeti la temperatura.

Tipologia de rivets

Comptem amb una àmplia gamma de rivets per poder utilitzar segons el material, les mides i formes de cada junta a reparar.

A més, disposem de rivets en diferents colors per evitar la distorsió d’estil i estètica del tancament. Els colors més utilitzats són el negre, el marró i el blanc. Aquests són els colors que habitualment presenten els tancaments.

Segons el perfil

La forma del perfil dels rivets és important perquè un cop instal·lats siguin comprimits exactament com sigui necessari per evitar fugues i que no causin cap problema en el tancament de la finestra o porta. 

Podem trobar rivets amb diferents formes:

 • Forma Tipu E, són rivets ideals per juntes mitjanes d’1 a 3 mm.
 • Forma Tipu P, són ideals per juntes de 2 a 5 mm.
 • Forma Tipu F, són ideals per juntes de fins a 7 mm.

Segons el material

El material del rivet és, també, un factor a tenir en compte tant pel tipus d’aïllament que proporciona com per la seva durabilitat. 

Aquests són els principals materials que es poden trobar:

 • Rivets d’espuma de Poliuretà, ideals per juntes d’entre 1 i 5 mm, presenten una vida útil de 2 anys. 
 • Rivets de goma, aporten major aïllament i són perfectes per juntes d’entre 2 i 5 mm, presenten una vida útil de fins a 8 anys. 
 • Rivets de silicona, presenten una alta resistència a la llum solar i al pas del temps, són ideals per juntes de fins a 7 mm i presenten una vida útil de fins a 15 anys. 
 • Rivets de PVC rígids, flexibles i expandit per juntes de fins a 30 mm. 

 

Beneficis

 • Milloren l’estanquitat de les vivendes, s’aconsegueixen tancaments hermètics entre els marcs i premarcs de portes i finestres
 • Presenten una triple funció, eviten la pèrdua de l’escalfor interior i a més, impedeixen la filtració d’aire fred de l’exterior i disminueixen l’entrada de pols de l’exterior.
 • És una solució relativament econòmica i ràpida d’instal·lar. 
 • Permet millorar i allargar la vida dels tancaments de les llars. 

Consells d’instal·lació

Per instal·lar rivets a les juntes de portes i finestres és necessari realitzar uns senzills passos perquè compleixin la seva funció a la perfecció.

 1. Netejar completament la junta, treure la possible pols i netejar la junta amb alcohol.
 2. Mesurar la mida de la junta per escollir el rivet idoni.
 3. S’ha de tenir en compte totes les parts de la perfilaria per aplicar-hi els rivets i aconseguir un major aïllament.

Preparat per l’hivern millorant l’aïllament dels tancaments

Com podeu veure existeix un ampli ventall de rivets per portes i finestres. Com ja sabeu, volem oferir-vos tot el que pugueu necessitar per reparar tancaments i millorar el seu aïllament, és per això que disposem de diversos rivets per a portes i finestres, si teniu qualsevol dubte podeu consultar el nostre equip tècnic i us assessorarem.

Comparteix a

2 Comments

 1. tancaments de vidre tarragona
  11 de gener de 2024 @ 8:29

  Estic sorprès de trobar aquesta web. Volia donar-vos les gràcies per postejar aquesta genialitat. Sens dubte he gaudit cada trosset d’ella. Us tinc a la llista per veure més coses noves d’aquest web .

  Reply

  • Boira
   11 de gener de 2024 @ 9:36

   Gràcies pels teus positius comentaris. Si vols estar al dia dels nous articles que anem publicant, et pots subscriure a la nostra newsletter trimestral per rebre al teu correu electrònic totes les novetats. Aquest és l’enllaç del formulari de registre: https://www.boiract.cat/blog/#newsletter.

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Send this to a friend