Skip to content
Menu

La revolució de les serres circulars de taula

Festool presenta la nova Serra Circular de Taula a Bateria en format Systainer, la CSC SYS 50.
Serra Circular de Taula CSC SYS 50 FESTOOL

Festool continua innovant en maquinària portàtil per treballar la fusta i aquestes novetats no et deixaran indiferent. 

La nova Serra Circular de Taula a Bateria en format Systainer CSC SYS 50 de Festool és extremadament compacta, versàtil i tecnològica.  

Beneficis

La nova CSC SYS 50 és la màquina portàtil indispensable per qualsevol professional que es dediqui a la construcció d’interiors, fusteria o ebenisteria. Permet obtenir la mateixa precisió de tall d’una serra de panells al taller que a l’obra. 

Mobilitat i potència 

El disseny compacte en format Systainer i l’accionament per mitjà de bateries fan possible l’alta mobilitat i fàcil transport de la CSC SYS 50.

És tan potent com una màquina amb cable gràcies al doble sistema de bateries de 18v i el potent motor EC-TEC sense escombretes. Aquesta combinació garanteix un durador i alt rendiment de la màquina. 

El motor EC-TEC sense escombretes no requereix manteniment i permet assolir velocitats de 6800 rpm, per aconseguir un avançament ràpid de serrat i resultats de tall perfectes. 

Per guanyar en mobilitat és indispensable combinar la serra CSC SYS 50 amb el bastidor inferior. 

 

Precisió de tall 

CSC SYS 50 permet aconseguir talls precisos tan sols prement un botó. 

L’ajustament de l’altura i l’angle de tall es pot graduar digitalment mitjançant la pantalla central de la màquina. Aquest ajustament digital i precís al mil·límetre permet repetir talls de manera 100% precisa. 

 • Talls paral·lels de fins a 280 mm
 • Talls de fins a 450 mm d’amplada
 • Talls angulars d’entre -2º i 47º.

CSC SYS 50 és l’única serra circular a bateria amb ajustament elèctric de l’alçada i l’angle de tall. 

Compta amb un robust sistema de topalls que contribueixen a garantir la màxima precisió de tall. 

 • Topall paral·lel d’alta precisió amb doble subjecció.
 • Topall angular precís que permet treballar angles de tall d’entre -70º i 70º
 • Taula corredissa que garanteix la suavitat absoluta del desplaçament dels talls. 

 

Panell de control digital 

CSC SYS 50 compta amb un panell de control digital format per una pantalla digital central, una rodeta i 2 botons.

Aquest sistema permet tenir un control precís de la màquina:

 • Seleccionar la velocitat de gir de la fulla de serra segons el material a treballar
 • Graduar les alçades i angles de tall
 • Emmagatzemar fins a 4 posicions de la fulla de serra per poder seleccionar els talls més habituals.
  • Emmagatzemar altres posicions de la fulla de serra és possible connectant l’App Festool Work.

 

Treball lliure de pols

CSC SYS 50 permet treballar en un entorn saludable, sense pols, connectant una bossa col·lectora de pols o un sistema mòbil d’aspiració. 

El combo perfecte

Combinar la serra CSC SYS 50 amb el bastidor inferior UG-CSC-SYS és un encert per guanyar en comoditat de treball i mobilitat. 

El bastidor inferior plegable UG-CSC-SYS està dissenyat exclusivament per la serra CSC SYS 50. Compta amb 3 funcionalitats: 

 • Carreta de transport, permet transportar la serra i les eines necessàries del vehicle fins a l’obra o espai de treball. Té una capacitat de càrrega de fins a 80 kg. 
 • Taula de treball alçada a 90 cm de 58×58 cm, la carreta es pot convertir en una còmoda taula de treball estenent les potes plegades. A més, la pala de la carreta es converteix com a suport per les peces llargues de treball.
 • Taula de treball de baixa alçada, el bastidor inferior permet treballar còmodament arran de terra mantenint les potes plegades. 

Aquesta combinació permet garantir un serrat precís a qualsevol lloc, ja que la placa perforada permet fixar la serra de taula a la perfecció.

 

Una altra bona notícia és que la Serra Circular de Taula a Bateria CSC SYS 50 i el Bastidor Inferior UG-CSC-SYS de Festool ja estan disponibles a la nostra pàgina web i contactant amb el vostre comercial.

Fusters, ebenistes, instal·ladors de cuines i parquets, aquesta és la combinació de serra circular de taula i bastidor inferior que estàveu esperant. 

Si voleu provar el funcionament de la CSC SYS 50, ara és el moment! Envieu-nos un missatge o sol·liciteu una demostració al vostre comercial!

Comparteix a

Send this to a friend