Skip to content
Menu

Xapadora SCM Stefani KD

Codi: STEFANIKD

Stefani KD Utilització contínua i versàtil amb solucions per elaboracions de qualitat, aquestes són les característiques que distingeixen la Stefani KD. Tot el que t’esperes d’una cantejadora: com la possibilitat d’utilitzar cola EVA i Poluretanica, gràcies al tanc “SGP” i als grups amb eixos electrònics que permeten el set un automàtic per a 2 radis diferents, infinits cantells fins i en fusta massissa fins a 12 mm.

És la xapadora ideal per a totes les empreses que tenen la necessitat de produir molts panells, fins i tot diferents entre ells.

El lliure accés a la zona de l’encolat permet una utilització fàcil i funcional dels cantos en massís de gran tamany.

La utilització dels grups operadors multiedge completament automàtics permet la posa a punt ràpida i sense errors entre diferents feines.

Perfecte fil de cola amb el tanc de cola “SGP” gràcies a la optima dosificació i al especial rodet d’aplicació. Permet coles EVA i poliuretàniques gràcies al tractament antiadherent del depòsit i un simple i ràpid canvi de cola.

Cantejar panells amb superfície delicada o amb pel·lícula protectora sense problemes gràcies al nou premsor amb corretja de poliuretà

Característiques:

Gruix tauler

8 – 60

mm

Gruix canto

0,4 – 12

mm

Velocitat d’avanç

10 – 20

m/min

Aire comprimit

6

bar