Skip to content
Menu

Xapadora SCM Olimpic K560

Codi: OLIMPICK560

Productiva i versàtil, olimpic k 560, està concebuda per a l’empresa que té la necessitat de produir molts panells, també diferents entre si. Olimpic K 560 té nombroses solucions que sempre garanteixen el millor treball en qualsevol tipus de panell.

Perfecte fil de cola amb el tanc de cola “SGP” gràcies a l’òptima dosificació i en especial al rodet d’aplicació permet fer servir coles EVA i Poliueretàniques es possible per el tractament antiadherent del calderí i un senzill i ràpid canvi de coles.

Sorprenent qualitat d’acabat amb la tecnologia AirFusion, que permet xapar sense cola, això fa que sigui invisible el punt d’unió entre canto i panell.

Resultats perfectes en qualsevol superfície.
Els eixos controlats permeten totes les posicions intermèdies dels grups perfilat i rasca cantos, per un xapat excel·lent també en el cas de superfícies amb diferents gruixos o panells amb film protector. Aquests grups permeten treballar tires fines i de fusta massissa.

“Round X”: productivitat i qualitat amb la tecnologia de dos motors. Les característiques del grup permeten la possibilitat d’arrodonir i perfilar el canto a la vegada. Les dos operacions, unides en un sol grup, permeten ocupar el menor espai, i unit a una distancia de treball de 600 mm el que permet el xapat en menys temps.

Característiques:

Gruix tauler

 ago-60

mm

Gruix canto

0,4 – 6/8 (12 opc.)

mm

Velocitat d’avanç

dic-18

m/min

Aire comprimit

6

bar