Skip to content
Menu

Xapadora SCM Olimpic K360

Codi: OLIMPIICK360

K 360 Versatilitat i treball d’alta qualitat la Olimpic K360, la màquina amb l’objectiu de ser el nou punt de referència de nivell amb el seu grup arrodonidor.

Compacta i fàcil d’usar gràcies a la seva avançada solució tecnològica dissenyada per a garantir un òptim acabat en panell. És essencialment la cantejadora perfecta per a empreses que requereixin contínuament l’alta qualitat en panells cantejats encara que siguin diferents entre si.

L’ús de grups operadors “multiedge” amb eixos electrònics, en el model “HP T-ER1”,permet la posada a punt automàtica de la maquina per el treball de panells amb 2 radis diferents, fusta massissa i cantells prims.

Unitat de final de tall: tall i radi en una sola operació.
Tall de vores automàtic i sense errors en cantells gruixuts gracies al seu sistema especial de dues fulles que permet tall recte en vores de fusta sòlida i en el bisellat de vores primes.

Unitat d’arrodonir: acabat en vores d’angle en panells rectes i modelats.
Arrodonit en les vores d’angle de la part davantera i traseres dels panells rectes, bisellats i post-formats. L’operació es duu a terme automàticament per la unitat i permet un acabat òptim, sense necessitat de més maquinat.

Control Start Touch: Gestió amb la pantalla tàctic que gràcies a la gràfica personalitzada permet la selecció de les principals funcions de forma fàcil.

Resultats perfecte en qualsevol superfície: Els eixos controlats permet totes les posicions intermèdies dels grups perfilat i rasca canto, per una xapat excel·lent, també en el cas de superfície amb diferents rugositats o panells amb film protector. Aquests grups permeten treballar dos cantos diferents, fins i fusta massissa.

Característiques:

Gruix tauler

8-60

mm

Gruix canto

 0,4 – 6

mm

Velocitat d’avanç

11

m/min

Aire comprimit

6

bar