Menu

Xapadora SCM Olimpic K360

Código: OLIMPIICK360

Versatilitat i treball d’alta qualitat la Olimpic K360, la màquina amb l’objectiu de ser el nou punt de referència de nivell amb el seu grup arrodonidor.

Compacta i fàcil d’usar gràcies a la seva avançada solució tecnològica dissenyada per a garantir òptim acabat en panell. És essencialment la cantejadora perfecta per a empreses que requereixin contínuament l’alta qualitat en panells cantejats encara puguin ser diferents entre si.

L’ús de grups operadors “multiedge”amb eixos electrònics, en el model “HP T-ER1”,permet la posada a punt automàtica de la maquina per el treball de panells amb 2 radis diferents, fusta massissa i cantells prims.

Unitat de final de tall: tall i ràdi en una sola operació.
Tall de vores automàtic i sense errors en cantells gruixuts gracies al seu sistema especial de dues fulles que permet tall recte en vores de fusta sòlida i en el bisellat de vores primes.

Unitat d’arrodonir: acabat en vores d’angle en panells rectes i modelats.
Arrodonit en les vores d’angle de la part davantera itraseres dels panells rectes, bisellats i post-formats. L’operació es duu a terme automàticament per la unitat i permet un acabat òptim, sense necessitat de més maquinat.

Unitat de fresat: 3 diferents posicions.
Transició ràpida de maquina de fusta sòlida prima i gruixuda gràcies a les seves 3 posicions de treball i al subministrament d’eines “Combi”com a tret estàndard.

Característiques:

Gruix tablero

8-60

mm

Gruix canto

 0,4 – 6

mm

Velocitat d’avanç

11

m/min

Aire comprimit

6

bar