Skip to content
Menu

Xapadora Minimax ME40

Codi: MINIMAXME40

Minimax ME40, xapadora d’alt rendiment amb resultats de gran qualitat. La ME40, ha estat millorada en comparació amb la versió anterior, gràcies a la nova unitat d’arrodoniment que permet obtenir productes acabats de grans qualitat sense necessitat d’un posterior processament, el que implica un estalvi considerable de temps i una major facilitat del processament. Ha demostrat ser la màquina que admet més accessoris de la seva sèrie tecnològica, amb una excel·lent relació qualitat/preu. Aquesta xapadora incrementa la productivitat amb el seguiment del mecanisme d’alimentació dels taulers a una velocitat de 9m/min (la més ràpida de la fama minimax) i garanteix uns nivells de gran qualitat en el processament gràcies a la possibiltat de treballar amb cola de poliuretà i realitzar ranures, tot això amb la màxima facilitat.

Alta productivitat

Velocitat d’avanç del panell de 9 m/min amb desplaçament de cadena per un augment de la productivitat. La supervisió de la posició del panell amb encoder assegura el total control del cicle de treball.

Simple

Una gestió sense errors es possible pels comandaments que permeten seleccionar les principals funcions com la d’activació i exclusió dels grups d’operadors. El PLC assisteix a l’operari de manteniment, neteja, diagnòstic, etc.

Acabat

Grup arrodonidor amb estructura rígida per una qualitat de treball únic en el seu segment.

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

3465 x 710

mm

Min. / max. Gruix del canto

0,4 / 3

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. ÷ max. Gruix del panell

8 / 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/110

mm

Velocitat d’avanç

9

m/min