Menu

Xapadora Minimax ME40

Código: MINIMAXME40

Minimax ME40, la gamma alta de les encoladores de cantos minimax amb una àmplia gamma d’accessoris (possibilitat d’instal·lar simultàniament les següents unitats d’acabat: rascador de cantells, rascador de cola, raspalls i rascador de ranures) amb la millor relació qualitat-preu. Aquesta encoladora augmenta la productivitat amb una velocitat d’avanç del panell de 9 m/min (la més ràpida de la gamma mínima). També es caracteritza pels seus múltiples avantatges: qualitat de treball; possibilitat de treballar amb cola de poliuretà; possibilitat de realitzar ranures; facilitat d’ús i augment de la productivitat.

Alta productivitat

Velocitat d’avanç del panell de 9 m/min amb desplaçament de la via per a una major productivitat. Monitoratge de la posició del panell mitjançant encoder per a un control total del cicle de treball.

La cola s’escalfa ràpida i uniformement gràcies a les resistències. El descens automàtic de la temperatura de la cola després d’una parada temporal de la producció durant l’ús de la màquina evita el cremat de la cola. Un nou i innovador sistema de auto-lubricació del calderi, permet un ús més extens de l’encoladora de cantells sense necessitat de lubricació. Dos corrons pressionen el cant de forma uniforme i eficaç sobre el cant del panell. El corró que reverteix la cola amb resistència elèctrica en el seu interior proporciona una distribució uniforme de la cola i sempre a la màxima temperatura de treball, fins i tot en panells a la màxima altura de treball. El desbloqueig ràpid del calderi i del dipòsit de cola de PU està disponible com a dispositiu opcional.

Una idea brillant

La unitat de cort final amb “Radius”; permet realitzar un radi a les cantonades del panell sense necessitat que l’operari hagi de realitzar l’acabat a mà en una fase posterior: idea brillant d’un producte acabat d’alta qualitat.

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

3465 x 710

mm

Min. ÷ max. Gruix del canto

0,4 ÷ 3

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. ÷ max. Gruix del panell

8÷ 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/110

mm

Velocitat d’avanç

9

m/min