Skip to content
Menu

Xapadora Minimax ME35

Codi: MINIMAXME35

ME 35 Compta amb una aplicació de xapar cantells a tires de fusta massissa fins 5 mm de gruix, ofereix prestacions al “top” de la categoria de les xapadores d’aquesta gama, característiques que la fan ideal per els fusters artesanals.

Interiorment potenciada respecta a la precedent amb el nou grup circular  – retestador que permet obtenir uns acabats d’excel·lent qualitat, sense treballs addicionals, consistent amb considerable estalvi de temps i augmentat la facilitat de treball.

Aquesta solució tecnològica és única en la seva categoria, on treballs d’aquest estil son comuns en maquines de majors dimensios i preu.

Dissenyada per un acabat perfecte
El nou grup combinat re-testador- arrodonidor amb estructura rígida per una qualitat de treball única al seu segment.

Aplicació ideal del canto
La cola s’escalfa de forma ràpida i homogènia per a les resistències. La baixada automàtica de la temperatura en cas d’estar temporalment sense utilitzar-se evita que la cola es pugui recremar. Un nou sistema innovador d’auto-lubricació del calderi permet fer servir moltes mes hores la maquina sense la necessitat de greixar-la. Dos rodets premsen eficaçment i uniformement el canto sobre la peça. El rodet difusor de la cola amb la resistència al seu interior garanteix una distribució de la cola uniforme i a la màxima temperatura de treball fins i tot quan treballem amb taulers a la màxima alçada.

 

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

2600 x 5703000x 525 

mm

Min. / max. Gruix del canto

0,4 / 3

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. / max. Gruix del panell

8 / 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/110

mm

Velocitat d’avanç

7

m/min