Menu

Xapadora Minimax ME35

Código: MINIMAXME35

Fàcil de fer servir i complerta la Minimax ME35, amb aplicació d’encolar també els cantos amb tires de fusta massissa fins a 5mm de gruix, ofereix prestacions “top” en la categoria de les encoladores d’aquesta gamma, característiques que la fan la xapadora ideal per el fuster.

Aquesta màquina a guanyat el premi XIA 2018– Xylexpo Innovation Award 2018, la minimax ME35,
Potenciada respecta a l’anterior amb el grup redondejador-re-testador que permet obtenir uns acabats d’excel·lent qualitat, sense cap treball addicional, con-seguin un considerable estalvi de temps i augmentant la facilitat del treball.

Aquesta solució tecnològica es única a la seva categoria, on els treballs d’aquest tipus son sempre comuns amb maquines de molt mes gran dimensió i preu

Dissenyada per un acabat perfecta
El nou grup combinat re-testador- arrodonidor amb estructura rígida per una qualitat de treball única al seu segment.

Aplicació ideal del canto
La cola es escalfada manera rapida i homogènia per a les resistències. La baixada automàtica de la temperatura en cas d’estar un rato sense fer servir evita que la cola es pugui recremar. Un nou sistema innovador d’auto-lubricació del calderi permet fer servir moltes mes hores la maquina sense la necessitat de greixar-la. Dos rodets premsant eficaçment i uniformement el canto sobre la peça. El rodet difusor de la cola amb la resistència al seu interior gargaritzant una distribució de la cola uniforme i a la màxima temperatura de treball inclòs quant treballem amb tableros a la màxima altura.

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

2600 x 5703000x 525 

mm

Min. ÷ max. Gruix del canto

0,4 ÷ 3

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. ÷ max. Gruix del panell

8÷ 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/110

mm

Velocitat d’avanç

7

m/min