Skip to content
Menu

Xapadora Minimax ME28

Codi: MINIMAXME28

ME28 Xapadora automàtica amb dipòsit de cola i tupí rectificador d’entrada, amb gran flexibilitat amb cantells de melamina, PVC i ABS fins 3mm i tires de fusta fins 5mm.

Rectificador. Superfície del canell del panell sense imperfeccions abans de l’operació de l’encolat mitjançant el desbast que corregeix cada imperfecció del panell causada pel procés de tall i d’emmagatzemantge. El sistema d’aspiració independent assegura la neteja del panell movent la pols i els encenalls. N4 desbast de diferents gruixs 0,5 / 1 / 1,5 / 2 mm.

Acabat. Garanteix un acabat òptim gràcies a la estoreta de transport (solució exclusiva), que no deixa al panell els salts o les tipiques pulsacions del tradicional sistema de pinyó cadena i assegura un avanç fluit i linial.

Precisa. Precisió absoluta oferta pel grup amb una serra i un motor sincronitzat independent.

Simple. Una gestió sense errors l’assegura els comandaments ubicats davant la màquina, que permet una comode selecció de totes les principals funcions, activació i exclusió dels grups operadors. El PLC assisteix a l’operador ens les operacions de manteniment, neteja, diagnòstic…

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

2600 x 570

mm

Min. / max. Gruix del canto

0,4 / 3

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. / max. Gruix del panell

12 / 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/110

mm

Velocitat d’avanç

7

m/min