Skip to content
Menu

Tupí l’invincibile TF5

Codi: TF5

TF5 Els avantatges d’una elecció exclusiva.
Adquirir “L’invincibile tf 5” significa rebre tot allò que vostès esperaven d’una solució personalitzada en tant que és el resultat d’anys d’experiència, investigació tecnològica i genialitat italiana.

Consola Eye-S funcions principals: connectivitat entre màquines que pertanyen a la mateixa xarxa d’empresa i predisposició indústria 4.0; intercanvi de programes de treball i eines de base de dades; seguiment de l’activitat i generació d’informes sobre l’ús de la màquina; auto diagnòstic, tele-assistència i enllaç a la resolució de problemes

Electromandril (opcional): Tecnologia de centre de mecanitzat per el fuster. Absoluta precisió de mecanitzat i absència de vibracions gràcies a l’estructura perfectament equilibrada de l’electromandril. L’accionament directe del fus elimina qualsevol procediment de manteniment que sigui comú amb els sistemes convencionals de transmissió per corretja.

Consola eye-S: Gestiona totes les funcions des del control electrònic. El nou quadre de comandaments, amb el seu atractiu disseny, permet una programació senzilla i intuïtiva de la màquina, combinanda amb una pantalla tàctil a color de 15″ i la interfase d’usuari Maestre Active.

Característiques:

Alçada del cargol diam. 30-35 (40-50)

140 (160)

mm

Eix de velocitat (a 50 Hz)

3000/4500/6000/7000/10000

rpm

Màx. diàmetre de l’eina de perfilat

250

mm

Màx. diàmetre de l’eina de retràctil sota la taula a 90ª

300

mm

Màx. diàmetre de l’eina d’espiga

300

mm

Potència del motor trifàsic

7 (8) / 50 (60)

kW/Hz