Skip to content
Menu

Regruix Formula SP1

Codi: FORMULASP1

FORMULA SP 1 Les regruixadores d’aquesta sèrie garanteixen solidesa, però també són fàcils d’utilitzar i precises, elegants amb un disseny pràctic i un ampli ventall d’aplicacions.

Estructura sòlida amb precisió

La taula de treball de ferro colat està muntada sobre quatre eines de boles de recirculació accionades simultàniament amb una cadena, el que garanteix la millor estabilitat de treball. Les màquines en versió CE venen equipades de sèrie amb ajustament elèctric, una solució que ofereix una configuració ràpida, precisa i fàcil d’utilitzar.

Fàcil d’utilitzar

Tots els controls estan en una posició ergonòmica en la part davantera de la màquina, com el selector de velocitat de l’alimentació, l’ajustament elèctric de l’alçada de treball i una lectura digital mecànica de l’alçada de treball.

Bloc porta ganivetes espiral “Xylent” amb 3 sèries de ganivetes en espiral donen un acabat excepcional La reducció del soroll durant el mecanitzat proporciona un entorn de treball més còmode. També millora la extracció de pols degut a la producció d’encenalls molt petits. Cada tallador té 4 puntes que es poden girar a la posició de tall quan estan desgastades, per tant augmenta la vida útil de producció del bloc de tall abans que sigui necessari substituir les ganivetes. 

Característiques:

Amplada de treball

520

mm

Eliminació màxima d’estoc

8

mm

Longitud de la taula de treball

1000

mm

Alçada de treball

250

mm

Velocitat d’alimentació

5/8/12/18

m/mm

Potència del motor amb arrencada estrella-delta manual

7

kW