Skip to content
Menu

Màquina Obrar Invincibile F7

Codi: F7

Adquirir “L’invincibileF7” significa obtenir un recurs personalitzat, gràcies a l’experiència, recerca tècnica i creativitat italiana.

Precisió constant en el temps amb el moviment sobre bieles. El sistema actua sobre bieles i no sobre la taula evitant possibles deformacions. Això garanteix la màxima estabilitat, paral·lelisme i fiabilitat.

Unions sempre perfectes amb el dispositiu còncau/convex. Les regulacions disponibles permeten encolades perfectes de les peces obtenint òptims acoblaments i eliminant qualsevol signe d’unió.

Ergonomia i seguretat amb la protecció “Smart Lifter” integrada perfectament en la bancada per excloure qualsevol impediment o obstacle en el treball. Les proteccions gràcies als moviments automàtics verticals, horitzontals i inclinats garanteixen la completa cobertura de l’eina abans, durant i després del treball.

Acabat excepcional amb la ganiveta en espiral “Xylent” (3 ganivetes en espiral). La reducció de soroll durant el mecanitzat proporciona un entorn de treball més còmode. També millora la extracció de pols degut a la producció d’encenalls molt petits. Cada tallador té 4 puntes que es poden girar a la posició de tall quan estiguin desgastades. Per tant, augmenta la vida útil de producció del bloc de tall abans que sigui necessari substituir les ganivetes. 

Característiques:

L’invincibile f 7 

Amplada de treball

520

mm

Amb capçal de tall TERSA

120/4

mm/no.

Llarg  total de taules de treball

3008

mm

Motors trifàsics

7 (8) / 50 (60)

kW/Hz