Skip to content
Menu

Màquina Obrar Fórmula F2-F1

Codi: F2-F1

Els models de Formula F1 i Formula F2 presenten taules de treball llargues, de ferro colat i una gran tanca d’alumini anoditzat. Es garanteix un acabat òptim d’alta qualitat, fins i tot en peces de treball de grans dimensions.

Acabat d’alta qualitat

L’estructura de les taules de treball nervades amb l’alimentació mitjançant un mecanisme de paral·lelogram sobre bieles sempre de la mateixa distància entre l’eix de tall i la taula. Això permet un ajustament ràpid i senzill de les taxes d’extracció de material. Estructura sòlida de ferro colat del bloc de tall amb 4 ganivetes garanteix un acabat òptim i absència de vibracions.

Mecanitzat precís

La guia de la superfície esta muntada en un mecanisme de precisió que permet un ajustament de l’angle de 90º a 45º

Compta amb un bloc tallador de ganivetes en espiral “Xylent” d’acabat excepcional amb 3 ganivetes en espiral. La reducció del soroll durant el mecanitzat proporciona un entorn de treball més còmode. També millora la extracció de pols degut a a la producció d’encenall molt petites. Cada tallador té 4 puntes que poden girar a la posició de tall quan estan desgastades. Per tant, augmenta la vida útil de producció del bloc de tall abans que sigui necessari substituir les ganivetes. 

Característiques:

Fòrmula

F2

f 1

Amplada de treball

520

410

mm

Extracció màxima de fusta

8

8

mm

Llarg  total de taules de treball

2720

2610

mm

Potència del motor 

5

5

kW