Skip to content
Menu

Escairadora Tupi Minimax ST 4E

Codi: ST4E

MINIMAX ST 4E Serra tupí per als artesans i les fusteries exigents amb les prestacions de màquines mono-funció per respondre a les necessitats de flexibilitat i acabat “d’elit”.

Estabilitat i rigidesa

La nova estructura de cicle tancat de la unitat de serra esta feta d’una fundició pesada i es recolza fermament sota la taula mitjançant dos suports laterals en forma de mitja lluna. Aquestes solucions aporten resistència i rigidesa. Garanteix uns resultats de tall perfectes. La unitat de serra es pot equipar, sota comanda, amb una fulla d’incisió per un tall perfecte fins i tot en plafons placats. La fulla d’incisió és opcional disponible en dos versions: amb transmissió per corretja des del motor principal i amb motor independent de 0.75 CV (0.55 kW). El diàmetre màxim permès per una serra principal es de 315 mm amb la fulla d’incisió muntada.

Precís i silenciós

Suport òptim també per peces més grans, amb la taula lliscant de 360 mm d’ample. Precisió i suavitat excepcionals, per assegurar les guies no es fa servir cola, ja que el seu gruix podria afectar al lliscament. S’assegura amb un procediment de reblat d’alumini.

Versatilitat

Màxima estabilitat i rigidesa en totes les condicions de treball, gràcies a una gran columna de tupí fabricada íntegrament en ferro colat. Les 4 velocitats estàndard són ideals per qualsevol tipus de mecanitzat, motllures, fresat i espigat, amb la possibilitat de fer acoblaments d’eines de fins 275 mm de diàmetre. El fus està envoltat per una “copa” de ferro colat per protegir els components mecànics interns dels encenalls i serradures.

Accessoris d’alta tecnologia

Com opció està disponible la campana tupí que fa servir un sistema d’ajustament de les guies amb cremallera i està equipada amb una lectura digital mecànica. Gràcies al sistema de memòries es pot treure el capota i tornar a posar sense perdre la posició del mecanitzat. El diàmetre màxim de l’eina durant les operacions de motllura és de 240 mm

Característiques:

st 4e 

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb fulla puntuable instal·lada

315

mm

Màx. projecció de la fulla de serra des de la taula a 90°/45º

100/70

mm

Amplada de tall a la tanca paral·lela

1270

mm

Carrera màxima d’escaire de la serra de la taula lliscant

3200

mm

Màx. útil longitud del fus

125

mm

Velocitat de la tupí (a 50 Hz)

1700/4000/7000/9000

rpm

Màx. diàmetre de l’eina en perfilar

210 / 240

mm

Màx. diàmetre de l’eina baixat sota la taula a 90 °

240

mm

Màx. diàmetre de l’eina en tenonar

275

mm

Motor monofàsic

4 (4,8) / 50 (60)

kW/Hz