Skip to content
Menu

Escairadora Nova SI 400

Codi: SI400

NOVA SI400 Serra circular amb disc inclinable. Serres circulars manuals o programades amb disc serra 400 mm. La qualitat garantida al teu abast.

Grup serra

Tall perfecte. Màxima rigidesa de torsió i absència total de vibracions gràcies a l’estructura amb anell tancat del grup serra, aquest garanteix la perfecta alineació dels discs fins i tot durant els talls inclinats i pesats.

Carro lliscant

Moviment fluid i una superfície sòlida de recolzament. La amplia secció del carro, amb geometria reticular tancada, dona una rigidesa extrema i una mínima flexió. Moviment fluït garantit en el tems per el sistema lliscant sobre guies d’acer endurit fixades mitjançant l’exclusiu procés de rebló.

Moviments manuals

Sempre fàcils i precisos. Confort a la feina quotidiana gràcies a la caixa d’engranatges completament protegides de la pols (desenvolupat per SCM), garanteix una transmissió fluida i directa. A cada mínim moviment del volant corresponent sempre a una precisa regulació del disc serra. 

Regulació manual de l’incisor

Simple i eficaç. La regulació vertical i horitzontal a través de còmodes lleves mecàniques que actuen directament fent els moviments precisos i fluïts. Les útils memòries mecàniques permeten retrobar la posició immediatament. La posició dels comandaments permet la seva utilització sense moure’s de la part frontal de la màquina.

Característiques:

Nova si 400

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb puntador muntat

400

mm

Sortint màx. disc serra que fa a la taula a 90°/45°

140/97

mm

Amplada de tall a la tanca d’esquinçament

1000 / 1500

mm

Capacitat a escairar

3200 / 3800 x 3200

mm

Motors trifàsics

7 (8) / 50 (60)

kW / Hz