Skip to content
Menu

Escairadora Minimax SIX

Codi: SIXEscairadora Minimax SIX

SI X Serra circular amb doble inclinació ±46° ara a l’abast de tothom. Amb moviments motoritzats i programats del grup serra en dotació estàndard. Permet utilitzar al mateix temps una serra de 400 mm i incisor de 160 mm de diàmetre, ja sigui per talls a 90° o inclinats a ±46°, garantint les màximes prestacions sobre taulers o components en fusta massissa.

Elevada qualitat de tall

Garantida en el temps gràcies a l’estructura del carro lliscant amb guies en acer especial rectificades amb arc (solució patentada SCM).

Carro lliscant d’acabat únic

Òptim suport fins i tot per a les peces de majors dimensions, gràcies al nou carro lliscant de 360 mm d’ample. Excel·lent precisió i lliscament. Per a la fixació de les guies no s’utilitza cola, ja que el seu  gruix podria repercutir en el lliscament. Les mateixes es bloquegen per mitjà d’un procediment de reblat de l’alumini.

Ready 3 / Ready 3 UP

Posicionament automàtic de la guia paral·lela, gestionada des del control “Ready” (3 eixos). El moviment de la guia pot ser programat o manual per una màxima versatilitat. La versió Ready 3 UP inclou el quadre de comandaments penjant.

Característiques:

minimax si x

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb incisor muntat

400

mm

Sortint màx. disc serra que fa a la taula a 90°/45°

138/98

mm

Ample de tall en la guia paral·lela

1270

mm

Capacitat a escairar

2600 / 3200

mm

Motors trifàsics

5 (6) / 50 (60)

kW / Hz