Skip to content
Menu

Escairadora Class SI 300

Codi: CLASSSI300

SI 300 Serra circular amb disc de 300 mm. La millor resposta per a totes les necessitats.

Unitat de serra: tall perfecte

Màxima rigidesa a la torsió i absència total de vibracions gràcies a l’estructura de cicle tancat del grup de serra assegurant una perfecta alineació de les fulles durant talls inclinats i difícils.

Carro lliscant

Màxima qualitat de tall garantit en el temps. El carro no requerirà ajust degut a la seva estructura amb corredora d’acer rectificat (desenvolupat per SCM).

Moviments manuals

Sempre fàcils d’utilitzar i precisos. Facilitat en la utilització de l’operació diària degut a la caixa de canvis dedicada totalment protegida de la pols (solució patentada per SCM) que proporciona una transmissió suau i directe. Cada moviment mínim del volant correspon a un ajust precís de la fulla.

Ajustament manual de la unitat de puntuació

Senzill i eficaç. Els ajustaments verticals i horitzontals es fan mitjançant palanques mecàniques fàcils de fer servir operen directament fent moviments precisos i suaus. Topalls mecànics molt útils que permeten trobar immediatamanet la posició establerta. El posicionament dels comandaments permeten el seu ús sense moure’s des de la part davantera de la màquina.

Característiques:

CLASS SI 300

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb puntador muntat

315

mm

Projecció màxima de la fulla de serra de la taula a 90 ° / 45 °

100/70

mm

Amplada de tall a la tanca d’esquinçament

1000 / 1500

mm

Capacitat quadratura

3200 / 3800 x 3200

mm

Motors trifàsics

5 (6) / 50 (60)

kW / Hz