Skip to content
Menu

Combinada Universal Minimax CU410ES

Codi: CU410ES

CU410ES La màxima expressió de prestacions professionals i tecnologia en una combinada universal, per a una absoluta precisió de treball.

Única en el món en la seva categoria!

La unitat de serra de ferro colat amb una estructura rígida de cicle tancat pot adaptar una fulla de màx. 400 mm de diàmetre, la fulla d’incisió muntada garanteix un tall perfecte i fàcil de panells placats i fusta massissa amb gruix. La fulla de la serra utilitza el 100% de la potència del motor gràcies a la fulla d’incisió amb motor independent de sèrie. Els punt de recolzament de rotació de la unitat de la serra tenen un diàmetre de 120 mm i es sostenen en punts ferms en forma de mitja lluna que els separen de la base: una solució rígida i confiable.

Motllura insuperable

Màxima estabilitat i rigidesa en totes les condicions de treball, gràcies a una gran columna de tupí fabricada íntegrament en fundició. Les 4 velocitats estàndard són ideals per qualsevol tipus de mecanitzat, des de el motlle fins el fresat i espigat, amb la possibilitat d’adaptar eines de fins 320 mm de diàmetre (300mm no CE).

Acabat perfecte

Un ribot òptim amb el mínim esforç, gràcies al bloc de tall de 95 mm de diàmetre i 4 ganivetes. Per un acabat impecable, la pressió dels rodets de l’alimentador de la reguixadora es poden ajustar segons els tipus de fusta mecanitzada. El rodet d’entrada té un perfil helicoïdal per garantir un avanç ferm i constant de la peça, mentre que el rodet de sortida d’acer polit amb raig de sorra manté el perfecte acabat posterior al processament.

Estabilitat en el temps

Ribot còmode i precís. La sèrie Elite S adopta solucions ergonòmiques com les taules de revestiment de 2200 mm, amb fundició nervada, amb obertura simultània cap a l’interior de la màquina amb un angle de 90º. Per una màxima estabilitat durable, la taula de la regruixadora de ferro colat s’aixeca sobre 4 eixos amb rosca trapezoïdals protegides contra la pols. 

Característiques:

CU 410 ELITE S

Ample de treball del capçal de tall

410

mm

Longitud de la base d’ensamblar

2200

 

mm

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb fulla d’incisió instal·lada

350

mm

Màx. projecció de la fulla de serra des de la baser a 90º / 45º

118/84

mm

Ample de tall amb guia paral·lela (capacitat de tall)

1000

mm

Diàmetre màxim eina tupí

125

mm

Màx. diàmetre de l’eina en perfilar

240

mm

Velocitat de la tupí

1700/4000/7000/9000

rpm

Motors trifàsics

5 (6) / 50 (60)

Hp