Skip to content
Menu

Centre de Treball per a Foradar Ux100

Codi: UX100

UX 100 és el centre de treball dedicat a tot tipus de mecanitzat per foradar, fresar i tall amb serra. Integra l’eficàcia de la línia de trepant amb la flexibilitat d’un centre de treball. Disposa de grups operadors, superiors i inferiors, que permeten executar treballs simultanis sobre taulers contraposats.

Altament versàtil, morbidelli UX100 pot treballar en modalitat “stand alone” o integrar-se en una línia de producció amb diversos tipus de moviment de les peces amb càrrega i descàrrega.

Pinces de bloqueig perfilades

Redueixen el cicle de treball gràcies a la nova geometria de les pinces que permeten treballar en posicions internes entre elles sense necessitat de reposicionar.

Portabroques RO.AX

Cap moviment mentre treballa amb la nova tecnologia RO.AX (Rotoaxial spindle technology) el portabroques amb més prestacions del mercat amb velocitat de rotació fins 6000 r.p.m. La rigidesa del capçal del trepant redueix els costos de manteniment.

Grups per la inserció de clàvies

Dos parelles de grups per la inserció de les clàvies amb distància variable entre els eixos sobre el capçal del trepant superior i 16 portabroques horitzontals sobre el capçal inferior.

Doble canvi d’eina

Dos magatzems per disposar de 12 eines, 6 per el capçal de la fresadora superior i 6 per la inferior

Característiques:

Àrea de treball (X , Y)

3000 x 1300

mm

Grups operadors per a foradar

2

núm.

Portabroques verticals independents (a cada un dels grups de foradar)

31

núm.

Portabroques horitzontals independents (a cada un dels grups de foradar)

hasta 10

núm.

Potencia electro portabroques HSK 63F

6,6

kW

Portabroques horizontals indep. Y

Potència unitat de disc-gabinetes

kW

Gruix plafó (mín-máx)

10-80

mm