Menu

Calibradora DMC SD 60

Codi: DMCSD60

DMC SD 60 L’última nascuda en l’àmbit de les fregadora compactes SCM, és una màquina extremadament versàtil amb la qual és possible calibrar MDF, aglomerat, etc., calibrar, pre-polir i polir la fusta massissa, els taulers contraplacats i acabar les superfícies envernissades.

Patí seccionador “Mesar”

El millor acabat amb qualsevol material. Resultats qualitativament superiors gràcies a la particular conformació dels sectors que permeten intervenir delicadament però també d’una manera agressiva, simplement variant la pressió de treball. La regulació de la posició del patí i la possibilitat d’utilitzar làmines de diferent gruix augmenten la seva versatilitat.

Control “Logic SC”

La facilitat de no equivocar-se. Senzill i intuïtiu, permet configurar en seqüència tots els paràmetres de treball per després enviar-los pressionant un sol botó. Compta amb la possibilitat de memoritzar diferents programes de treball, per accedir als ajustos de la màquina més utilitzats. És ideal fins i tot per a personal menys expert.

Base amb rombes

Cap lliscament de les peces. La particular geometria del perfil amb rombes de la base garanteix la millor tracció de la peça i la major superfície de suport assegura la màxima estabilitat.

Seqüenciador d’introducció de plafons

Fàcil i intuïtiu comunica a l’operador on i quan introduir el plafó optimitzant el desgast de la cinta abrasiva, la qualitat de l’acabat i reduint els costos de la màquina.

Característiques:

100

135

Ample útil de treball

1.100

1.350

mm

Gruix mín./máx. de treball

4 – 170

4 -170

mm

Ample de les bandes abrasives

1.115

1.370

mm

Desenvolupament bandes abrasives

2.150

2.150

mm

Potència motor 1r grup

11 (15)

11 (15)

kW (Hp)

Potència motor 2n grup

11 (15)

11 (15)

kW (Hp)

Velocitat de avanç de la cinta

4,5/9

4,5/9

m/min