Skip to content
Menu

Calibradora DMC SD 60

Codi: DMCSD60

DMC SD 60 L’última nascuda en l’àmbit de les calibardores compactes SCM, és una màquina extremadament versàtil amb la qual és possible calibrar MDF, aglomerat, etc., calibrar, pre-polir i polir la fusta massissa, els taulers contraplacats i acabar les superfícies envernissades.

Patí seccionador

El millor acabat amb qualsevol material. Resultats qualitativament superiors gràcies a la particular posició dels patins que permeten intervenir delicadament però també d’una manera progressiva, només variant la pressió de treball. 

La regulació de la posició del patí i la possibilitat d’utilitzar làmines de diferent gruix augmenten la seva versatilitat.

Control “Logic SC”

El control “Logic SC” és senzill i intuïtiu, permet configurar en seqüència tots els paràmetres de treball per després procedir a la seva realització només pressionant un botó. Compta amb la possibilitat de memoritzar diferents programes de treball, per accedir als ajustaments de la màquina més utilitzats.  

Antilliscant  

La forma geometrica amb rombes de la cinta garanteix una millor tracció de la peça i major superfície de suport assegurant la màxima estabilitat.

Seqüenciador d’introducció de plafons

Fàcil i intuïtiu comunica a l’operari on i quan introduir el plafó,  optimitzant la qualitat de l’acabat, el desgast de la cinta abrasiva i reduint els costos de la màquina.

Característiques:

100

135

Ample útil de treball

1.100

1.350

mm

Gruix mín./máx. de treball

4 – 170

4 -170

mm

Ample de les bandes abrasives

1.115

1.370

mm

Desenvolupament bandes abrasives

2.150

2.150

mm

Potència motor 1r grup

11 (15)

11 (15)

kW (Hp)

Potència motor 2n grup

11 (15)

11 (15)

kW (Hp)

Velocitat de avanç de la cinta

4,5/9

4,5/9

m/min