Menu

Calibradora DMC SD 30

Codi: DMCSD30

DMC SD 30 Ideal per al taller artesà i la petita empresa, capaç de satisfer exigències de calibrar i fregar fusta massissa i taulers contraplacats.

Els models de 1.100 mm d’ample de treball, disposa d’un tap seccionador electrònic que garanteix l’aplicació de fregar els taulers contraplacats.

Patí seccionador “Mesar”

El millor acabar amb qualsevol material. Resultats qualitativament superiors gràcies a la particular conformació dels sectors que permeten intervenir delicadament però també d’una manera progressiva, només variant la pressió de treball. La regulació de la posició del patí i la possibilitat d’utilitzat làmines de diferent gruix augmenten la seva versatilitat.

Control “Logic SC”

La facilitat de no equivocar-se. Senzill i intuïtiu, permet configurar en seqüència tots els paràmetres de treball per després enviar-los pressionant un sol botó. Compta amb la possibilitat de memoritzar diferents programes de treball, per accedir als ajustos de la màquina més utilitzats. És ideal fins i tot per a personal menys expert.

Seqüenciador d’introducció de plafons

Fàcil i intuïtiu comunica a l’operador on i quan introduir el plafó optimitzant el desgast de la cinta abrasiva, la qualitat de l’acabat i reduint els costos de la màquina.

Característiques:

95

110

Ample de treball

950

1.100

mm

Gruix mín./máx. de treball

 4 – 170

 4 -170

mm

Ample de les bandes abrasives

970

1.115

mm

Desenvolupament bandes abrasives

 1.900

 1.900

mm

Potència estàndar del motor principal

11 (15)

11 (15)

kW

Velocitat d’avançament de la taula

 4,5/9

 4,5/9

 m/min