Skip to content
Menu

Xapadora Minimax ME22

Codi: MINIMAXME22

ME22 Xapadora automàtica amb calderí per escairar amb gran flexibilitat amb material melamina, PVC, ABS fins 2mm i tires en robust fins 5mm. Màquina per artesans i fusters exigents.

Acabat. L’acabat òptim del cantell es garanteix també pel estoreta de transport (solució exclusiva), que evita al panell els salts o les típiques pulsacions del tradicional sistema pinyó cadena i assegura un avanç òptim i lineal.

Simple: Assegura la gestió sense errors amb el panell de control ubicat al davant de la màquina, permet seleccionar de manera còmoda totes les principals funcions, entre d’altres l’activació i exclusió dels grups operadors. El PLC assisteix a l’operador en les operacions de manteniment, neteja, diagnòstic, etc.

Ideal: La cola s’escalfa ràpida i homogèniament per les resistències.  La temperatura es baixa automàticament en cas que no es faci servir temporalment la màquina , això evita que la cola es cremi. Un nou sistema innovador d’auto lubricació del dipòsit de cola. permet utilitzar la xapadora de forma mes extensiva sense necessitat de greixatge. Dos rodets pressionen de forma eficaç el cantell sobre la peça. el rodet difusor de la cola amb resistència a l’interior garanteix una distribució de la cola uniforme i sempre a la màxima temperatura de treball també sobre taulers de màxima alçada.

Qualitat: El grup actua amb els copiadors de patí per alinear-se perfectament a la peça que s’està treballant. Les freses són adaptades al refilat recte i amb radio tant en cantells fins amb el gruix de PVC., ABS, melamina o fusta. El gruix del cantell treballat s’ajusta fàcilment mitjançant dos indicadors numèrics.

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

2600 x 530

mm

Min. / max. Gruix del canto

0,4 / 2

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. / max. Gruix del panell

12 / 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

190/65

mm

Velocitat d’avanç

7

m/min