Skip to content
Menu

Xapadora Minimax ME20

Codi: MINIMAXME20

ME 20 La solució tecnològica, per artesans i fusteries per escairar de forma fàcil i pràctica.

Simple: Assegura la gestió sense errors amb el panell de control ubicat al davant de la màquina, permet seleccionar de manera còmoda totes les principals funcions, entre d’altres l’activació i exclusió dels grups operadors. El PLC assisteix a l’operador en les operacions de manteniment, neteja, diagnòstic, etc.

Ideal: La cola s’escalfa ràpida i homogèniament per les resistències.  La temperatura es baixa automàticament en cas que no es faci servir temporalment la màquina , això evita que la cola es cremi. Un nou sistema innovador d’auto lubricació del dipòsit de cola. permet utilitzar la xapadora de forma mes extensiva sense necessitat de greixatge. Dos rodets pressionen de forma eficaç el cantell sobre la peça. el rodet difusor de la cola amb resistència a l’interior garanteix una distribució de la cola uniforme i sempre a la màxima temperatura de treball també sobre taulers de màxima alçada.

Precisa: L’eficient cisalla dona garanties d’un tall sempre net. La referència l’agafa directament al propi tauler, per tant no necessita cap regulació

Qualitat: El grup actua amb els copiadors de patí per aliner-se perfectament a la peça que s’està treballant. Les freses són adaptades al refilat recte i amb radio tant en cantells fins amb el gruix de PVC., ABS, melamina o fusta. El gruix del cantell treballat s’ajusta fàcilment mitjançant dos indicadors numèrics.

Característiques:

Dimensions de la taula de treball

1950 x 180

mm

Min. / max. Gruix del canto

0,4 / 2

mm

Gruix màxim del canto en tires

5

mm

Min. / max. Gruix del panell

12 / 50

mm

Llarg/ample mín. del panell

180/65

mm

Velocitat d’alimentació

6

m/min