Skip to content
Menu

Tupí TU 145EP Class

Codi: TU145EP

145 EP La millor solució per a cada aplicació.

Precisió i fiabilitat amb els dispositius tecnològics que garanteixen reducció de temps en la configuració de la màquina, més seguretat i facilitat d’ús.

Taula “FAST”: el millor suport per a la peça. Garanteix el suport de l’element treballat fins i tot prop de l’eina permetent la regulació amb eines muntades.

Guia “FLEX-ONE”: fàcil de configurar. Un moviment fàcil i senzill per retirar i recol·locar amb exactitud la guia a la taula de treball. No més proves gràcies al posicionament automàtic de la guia amb l’indicador digital de profunditat de treball.

“T-SET” sistema de bloqueig ràpid d’eina: grau màxim de seguretat sense gaire esforç. No més claus per eines de la màquina amb un nou dispositiu que assegura el bloqueig i desbloqueig de les eines a través d’una pistola amb aire comprimit.

La programació del treball es converteix en quelcom senzill i efectiu amb el “Ready” control electrònic d’última generació per gestionar la inclinació i elevació de l’eix, posició de la guia de la fresadora router, indicador de velocitat del capçal, recompte i calculadora.

Característiques:

Versió de la màquina

electrònica

Dimensions de les taules de treball

1.200 x 810

mm

Inclinació eix tupí

+ 45 ° / -45 °

graus

Alçada eix tupí 30-35 Ø (40 -50 Ø) 

140 (180)

mm

Projecció base eix de la taula

50

mm

Màx. diàmetre eina retràctil sota la taula

300×80

g / min.