Skip to content
Menu

Trepant Automatic Amb Control Numeric Startech CN

Codi: STARTECHCN

STARTECH CN Plus és la nova perforadora-fresadora universal de tall amb ganivetes en CN especialment dissenyada per la petita i mitjana empresa i fusteries grans que produeixen fora de línia o desenvolupant prototips. De fet, la màquina està equipada amb vuit portabroques verticals independents, sis portabroques horitzontals, una ganiveta en forma de X.

Flexible: Ideal per produccions a mida, permet produir elements de mobles acabats sense necessitat de repostar les puntes i sense intervenció de l’operari pel set-up de la taula de treball i de la màquina en cas que variïn les dimensions dels panells.

Eficient: Màximes prestacions, temps d’equipaments i d’execució reduïts al mínim i una velocitat de 40 m/min

Compacta: Dimensions de la màquina molt reduïdes de 5m2 permet la seva instal·lació en espais petits.

Eficaç: El capçal que opera ubicat a sobre del panell permet realitzar un treball extremadament precís i net i amagar a l’interior dels mobles (part no visible) les possibles imperfeccions en el gruix dels panells.

Versàtil: La versió de la màquina amb grup fresat amb capçal perforador de 5,5 kW de potència s’adapta a qualsevol tipus de treball.

Totalment automàtica: Gràcies a l’aproximador automàtic, el panell es carrega a la màquina i recupera la posició al finalitzar el programa de perforar i fresar sense necessitat d’intervenció de l’operari.

Pc de 19″ amb “Maestre cnc” de SCM Group integrat. Existeix la possibilitat de realitzar solucions de diseny geomètriques transformades automàticament en programes de perforat-fresat per la màquina.

Característiques:

Dimensions màx. / Mín. peça de treball XYZ

3050x900x60 / 200x80x10

mm

Màxima velocitat eixox X/Y/Z

40/40/10

m/min

Broques verticals

8 (5X – 3Y)

núm.

Broques horitzontals

6 (2 + 2X-2Y)

núm.

Fulla, diàmetre / gruix

125/6

mm

Velocitat de rotació del capçal del perforador

18.000

g / min

Velocitat de rotació portabroques / fulles

4200/5500

g / min

 

Potència instal·lada

15,2 (20,7 amb capçal del perforador)

kva