Skip to content
Menu

Regruix S520 CLASS

Codi: S520CLASS

S520 CLASS El millor acabat i eficàcia en l’arrossegament de cada tipus de material i en tot tipus de condicions de treball gràcies a la regulació pneumàtica de la pressió dels corrons que permet variar en qualsevol moment la pressió que actua sobre la peça.

Corrons intercanviables

Els corrons es canvien d’una forma fàcil i ràpida, el que permet configurar l’arrossegament de la màquina inclosa en funció de les exigències particulars com en el cas de mínims desbasts sobre fusta fina i/o treballs on son processats contemporàniament més peces de diferent gruix.

Perfecte acabat amb els corrons d’alimentació en vies de connexió. Aturar la peça i la presencia de osques a la seva superfície s’eliminen gràcies al sistema de moviment dels tres corrons que permeten el desplaçament vertical per rotació i la millor alimentació lineal.

Estructura resistent

Quatre cargols de gran diàmetre combinats amb les dos guies lineals Resultat perfecte també amb diferents gruixos gràcies al corró bicompost que permet millor fluïdesa amb l’arrossegament. Les cantonades no es fan malbé encara que no estiguin perfectament alineades, això permet obtenir acabats perfectes també en cas de desbastament mínim.
Juntes sempre perfectes amb el dispositiu còncau/convex. Les regulacions disponibles permeten encolats perfectes de les peces i eliminar qualsevol marca de junta.

Característiques:

CLASS

S520

Tamany taula de treball

530×900

mm

Amplada util de treball

520

mm/n.

Ample màxim de treball (mínim)

300 (3,5)

mm

Desbast màxim

8

mm

Velocitat d’avanç

5 – 8 – 12 – 18

m/min

Potència motor principal

7 (9,5)

kW (HP)