Skip to content
Menu

Regruix Minimax S 41ES

Codi: S41S

Minimax S41ES El màxim de la tecnologia a un preu accessible de regruixadora per artesans i fusters exigents

Acabat perfecte

Ribot òptim amb el mínim esforç, gràcies al bloc de tall de 95 mm de diàmetre i 4 ganivetes. Per un acabat impecable, la pressió dels corrons d’alimentació de la regruixadora es pot ajustar segons els tipus de fusta mecanitzada. El corró d’entrada té un perfil helicoïdal per garantir un avanç ferm i constant de la peça, mentre que el corró de sortida d’acer polit amb raig de sorra manté el perfecte acabat posterior al processament.

Estabilitat en el temps

Per una màxima estabilitat perdurable, la taula de ferro colat s’aixeca sobre 4 eines amb rosques trapezoïdals protegides contra la pols.

Bloc porta ganivetes espiral “Xylent” amb 3 sèries de ganivetes en espiral donen un acabat excepcional La reducció del soroll durant el mecanitzat proporciona un entorn de treball més còmode. També millora la extracció de pols degut a la producció d’encenalls molt petits. Cada tallador té 4 puntes que es poden girar a la posició de tall quan estan desgastades, per tant augmenta la vida útil de producció del bloc de tall abans que sigui necessari substituir les ganivetes. 

Característiques:

Amplada de treball

410

mm

Diàmetre del tallador / núm. de ganivets estàndard

95 / 4

mm/n.

Dimensió dels ganivets estàndard

410 x 30 x 3

mm

Eliminació màxima d’estoc

5

mm

Dimensions de la taula de regruixador

410 x 775

mm

Velocitat d’alimentació de l’espessor

06-dic

m/min

Mín. / màx. alçada de treball sobre regruixadora

3 ÷/240

m/min

Motors trifàsics

5 (6) / 50 (60)

kW/Hz