Skip to content
Menu

Premsa Sergiani GS-A

Codi: SERGIANIGS-A

SERGIANI GS-A Premsa d’una obertura amb control electrònic i carrega/descàrrega manual, ideal per a petites i mitjanes empreses: la millor superfície i qualitat d’encolat del producte premsat gràcies a la seva singular tècnica i construcció, amb solucions d’alta precisió en operació de mecanitzat.

Exclusiva SERGIANI, sistema de transmissió per corretja MYLAR amb 2 motors controlats per 2 inversors i un equip sòlid d’alimentació. Compara amb sistemes d’alimentació en cadena, verifica constantment la correcta tensió del cinturó MYLAR i redueix dràsticament el manteniment i necessitat de parts de recanvi, per aconseguir una eficiència i confiabilitat duradora. Pot suportar panells pesats per sobre de 200 kg.

Tauler de control amb pantalla en color i funcions avançades per a un total control de les premses i per a una senzilla programació i estalvi en programes de mecanitzat. Tauler sobre suport mòbil. Diagnòstic dels principals components activats de les premses amb missatges precisos en la pantalla.

Sistema de diagnòstic a distància connectat al SERGIANI – servei tècnic SCM GROUP.

Configuració de màquina disponible (en lloc de la versió estàndard) amb una bancada de corrons pendulars per descarregar panells en la part frontal de la premsa, on es duu a terme la composició del panell i el càrrec automàtic dels panells. Aquesta configuració alternativa a la versió estàndard és ideal quan no hi ha espai disponible per a descàrrega en la part posterior.

Característiques:

gs 6 / 90     

6 cilindres / 90 ton. –  platines 2.500 x 1300 mm y 3.000 x 1.300 mm

gs 6 / 120

8 cilindres / 120 ton. –  platines 3.500 x 1.300 mm y 3.500 x 1.300 mm

gs 8 / 160

8 cilindres / 160 ton. –  platines 3.000 x 1.300 mm

Tipus de platines

PA  Ensamblada  –  PM  Massissa

Calefacció

BA   Boiler d’aigua elèctric  –  BO Boiler d’oli elèctric