Menu

Escairadora Minimax SC 4E

Codi: SC4E

La serra circular amb disc inclinable per a artesans i fusteries exigents que combina precisió de treball amb practicitat i conveniència.

Solidesa i rigidesa

El nou grup serra és format per una resistent estructura en fosa amb anell tancat, i és sostingut fermament baix de la taula mitjançant dos suports laterals amb forma de mitja lluna. Aquestes solucions confereixen solidesa i rigidesa i garanteixen un perfecte resultat de tall. Sobre comanda, es pot equipar el grup amb incisor per a un tall perfecte fins i tot sobre taulers de fusta noble. L’ncisor està disponible tant en la versió amb reexpedició a corretja des de motor principal, com en la versió amb motor independent de 0,75 HP (0,55 kW) de potència. El diàmetre màxim permès per al disc principal és 315 mm amb incisor instal·lat.

Precís i silenciós

Òptim suport fins i tot per a les peces de majors dimensions, gràcies al nou carro lliscant de 360 mm d’ample. Excel·lent precisió i lliscament! Per a la fixació de les guies no s’utilitza cua, l’espessor de la qual podria repercutir en el lliscament. Les mateixes es bloquegen per mitjà d’un procediment de reblat de l’alumini.

El bastidor d’escairat de gran grandària, amb corró boig en l’extrem, facilita l’operació de càrrega dels taulers. La regla d’escairat telescòpica amb 2 topalls reversibles, permet escairar taulers de 3200 x 3200 mm i també permet efectuar talls inclinats fins a 45° en tots dos costats del bastidor.

Accessoris high-tech

La barra de lliscament rodona en la guia paral·lela (opcional per a cu 410i) amb regulació micromètrica assegura un posicionament fluid, ràpid i sobretot precís de la guia. El suport de la guia pot ser equipat amb un visualitzador digital per a la lectura de la cota amb sensor de banda magnètica (opcional).

Característiques:

SC 5E

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb puntador muntat

315

mm

Capacitat a escairar

2250 ÷ 3200

mm

Motors trifàsics

5 (6) / 50 (60)

kW / Hz