Skip to content
Menu

Escairadora Minimax SC 4E

Codi: SC4E

Minimax SC 4E Serra circular amb disc inclinable per a artesans i fusteries exigents que combina la precisió i el treball pràctic.

Sòlida i resistent

El nou grup serra està format per una resistent estructura en fundició amb anell tancat, i està collat sota la taula mitjançant dos suports laterals amb forma de mitja lluna. Aquestes solucions donen solidesa i rigidesa i garanteixen un perfecte resultat de tall. Sobre comanda, es pot equipar el grup amb incisor per a un tall perfecte fins i tot sobre taulers de fusta noble. L’incisor està disponible tant en la versió amb reexpedició a corretja des del motor principal, com en la versió amb motor independent de 0,75 HP (0,55 kW) de potència. El diàmetre màxim permès per al disc principal és 315 mm amb incisor instal·lat.

Precís i silenciós

Òptim suport fins i tot per a les peces de majors dimensions, gràcies al nou carro lliscant de 360 mm d’ample. Excel·lent precisió i lliscament! Per a la fixació de les guies no es fa servir cola, el gruix de la qual podria repercutir en el lliscament. Les mateixes es bloquegen per mitjà d’un procediment de reblat de l’alumini.

El bastidor de l’escairadora compta amb gran tamany, amb corró a l’extrem, facilita l’operació de càrrega dels taulers. La regla d’escairat telescòpica amb 2 topalls reversibles, permet escairar taulers de 3200 x 3200 mm i també permet efectuar talls inclinats fins a 45° en els dos costats del bastidor.

Accessoris high-tech

La barra de lliscament rodona en la guia paral·lela (opcional per a CU 410I) amb regulació micromètrica assegura un posicionament fluid, ràpid i sobretot precís de la guia. El suport de la guia pot ser equipat amb un visualitzador digital per a la lectura de la cota amb sensor de banda magnètica (opcional).

Característiques:

SC 4E

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb incisor muntat

315

mm

Capacitat a escairar

2250 / 3200

mm

Potència motors trifàsics a partir de 

4 (4.8) / 50 (60)

kW / Hz