Skip to content
Menu

Escairadora l’invincibile SIX

Codi: SIX

Invicibile SIX Els avantatges d’una elecció exclusiva.
Adquirir “L’Invincibile SI5” significa una solució a tot el que vostè necessita, resultat d’anys d’experiència, recerca tecnològica i genialitat italiana.

Doble inclinació de la ganiveta

Màxima alçada de tall sense risc. La solució exclusiva de SCM permet fer servir una ganiveta de 550 mm. Per talls de 90º o inclinats en +/- 46º, el que garanteix les màximes prestacions en taulers nobles o components de fusta massissa.

Màxima fluïdesa de moviment

Gràcies a la bandera telescòpica realitzada amb làmines de grans dimensions i una guia lateral de recirculació d’esferes.

Easy touch

L’avantatge d’una guia immediata. El plaer de gestionar totes les funcionalitats de la màquina d’una forma senzilla i intuïtiva. Pantalla tàctil i en color de 12″. Tots els treballs van acompanyats pas a pas de suggeriments i informació per tal d’evitar que l’operari realitzi operacions incorrectes. Unes funcionalitats afegides de càlcul guien a l’operari en la realització dels talls necessaris d’ensamblats i formes geomètriques complexes.

Bastidor d’escaire Full support & Wireless

Pràctica i mecànica de precisió. Màxim recolzament del tauler amb qualsevol inclinació, gràcies a l’exclusiva solució SCM, constituïda per un eix de rotació. El control electrònic actualitza en temps real la cota de posició del bastidor i dels topalls LCD Wireless presents en la pràctica guia “Quick Lock”.

Característiques:

L’invincibile SI X

Màx. diàmetre de la fulla de serra amb puntador muntat

550

mm

Projecció màxima de la fulla de serra de la taula a 90 ° / 45 °

200/130/105

mm

Amplada de tall a la tanca d’esquinçament

1500

mm

Capacitat escairadora

3200

mm

Motors trifàsics

15

Hp