Skip to content
Menu

Combinada Universal Minimax Cu 410e

Codi: CU410E

CU410E Combinada universal per als artesans i les fusteries exigents a la cerca d’una màquina compacta, sense renunciar a un acabat de qualitat superior.

Estabilitat i rigidesa

La nova estructura de cicle tancat de la unitat de serra està feta d’una fundició pesada i es recolza fermament sota de la taula mitjançant dos suports laterals en forma de mitja lluna. Aquestes solucions aporten resistència i rigidesa, garantint uns resultat de tall perfectes. La unitat de serra es pot equipar, sota comanda, amb una fulla d’incisió per un tall perfecte incloent els taulers contraplacats. La fulla d’incisió és opcional disponible en dos versions: amb transmissió per corretja des del motor principal i amb motor independent de 0.75 CV (0.55 kW). El diàmetre màxim permès per la serra principal és de 315 mm amb la fulla d’incisió muntada.

Versatilitat

Màxima estabilitat i rigidesa en totes les condicions de treball, gràcies a una gran columna de tupí fabricada íntegrament amb ferro colat. Les 4 velocitats estàndard són ideals per qualsevol tipus de mecanitzat, des del motlle fins el fresat i espigat, amb la possibilitat d’unir eines de fins 275 mm de diàmetre. L’eina tupí està envoltada per una “copa” de ferro colat per protegir els components mecànics interns dels encenalls i serradures.

Acabat perfecte

La unitat de ribot es recolza sobre suports de ferro colat i la versió estàndard té un bloc de tall de 87mm de diàmetre amb 3 ganivetes. (El bloc de tall “Tersa” opcional està disponible amb 4 ganivetes de col·locació ràpida i ajust automàtic). Per un acabat impecalbe, la pressió dels rodets d’alimentació de la regruixadora es poden ajustar segons els tipus de fusta mecanitzada. El rodet d’entrada té un perfil helicoïdal per garantir un avanç ferm i constant de la peça, mentre que el rodet de sortida, d’acer polit amb raig de sorra, manté el perfecte acabat posterior al processament.

Dos velocitats d’alimentació

Dos velocitats d’alimentació per la regruixadora estàndard (6 – 12 m / min.). Els ribots s’obren cap al costat de l’eina de la tupí de la serra circular, una solució ergonòmica en un espai mínim.

Característiques:

CU410E

Ample de treball

410

mm

Amb taules llarg total

2000

mm

Diàmetre màx. serra

315

mm

Màx. De tall amb serra 90°/45°

100/71

mm

Tall amb la guia paral·lela

915

mm

Diàmetre màxim eina tupí

125

mm

Màx. diàmetre de l’eina en perfilar

210 – 240

mm

Velocitat tupí

1700/4000/7000/9000

rpm

(3x) Motors monofàsics

4,8

Hp