Skip to content
Menu

Combinada Universal Minimax C 30g

Codi: C30G

C30G Combinada universal amb tota la qualitat “Made in Italy” al preu més accessible, ideal per aficionats exigents i tallers artesanals.

Precisió de tall
Unitat de serra inclinable amb fulla de 250mm i una projecció màxima de la fulla des de la taula a 90º de 80mm. La unitat de serra pot elevar-se o inclinar-se utilitzant còmodes volants. La taula lliscant d’alumini anoditzat, té un recorregut de 1200 mm, llisca junt a la fulla, assegurant així una millor precisió de tall.

Flexibilitat

Màxima flexibilitat en l’ús de la tupí, amb la unitat de 2 velocitats (5000/7500 rpm). Les màquines compten amb un topall de tupí amb ajust micromètric, característica que resulta especialment útil en treball de perfils. L’espigat també és fàcil gràcies a la taula lliscant d’alumini, l’ajust de velocitat adequat i la coberta de protecció especial (opcional).

Pràctic i ergonòmic

Per mantenir la màquina compacta i facilitar el mecanitzat, la taula de revestiment s’obre cap a l’interior de la màquina. Gràcies a un eficient sistema d’alimentació, la unitat de regruixadora pot processar fusta de fins 200 mm de gruix.

Seguretat CE

Màquines Genius compten amb un alt equipament de seguretat CE disponible de sèrie, com la protecció de l’eina tupí per realitzar mecanitzats en perfils corbats i perfilats. 

Característiques:

C 30G

Ample de treball del capçal de tall

300

mm

Llarg de la taula de l’ensambladora

1200

mm

Diàmetre màx. serra

250

mm

Màx. De tall amb serra 90°/45°

75/60

mm

Tall amb la guia paral·lela

540

mm

Diàmetre màxim eina tupí

75

mm

Màx.de llarg útil

160

mm

Velocitat de la tupí

4000/6500

rpm

(3x) Motors trifàsics

2.5

Hp